Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel başvuruları nasıl yapılır? Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor!

Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel başvuruları nasıl yapılır sorusunun yanıtı merak ediliyor. Üniversite, 9 sözleşmeli bilişim personeli alacağını duyurdu. İşte personel alım detayları...

Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel başvuruları nasıl yapılır sorusu vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. 9 sözleşmeli bilişim personeli alım detayları haberimizde...

GAZİ ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Gazi Üniversitesi sözleşmeli bilişim personeli ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Gazi Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na 1 proje yöneticisi, 1 kıdemli yazılım uzmanı, 3 yazılım uzmanı, 2 ağ uzmanı ve 2 sistem uzmanı alınacak.

Adaylar, http://personelilan.gazi.edu.tr/ adresinden üye girişi yaparak başvuru yapabilecek. Adayların pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gereiyor. Adaylar ilan edilen pozisyonlardan sadece birine başvurabilecek.

GAZİ ÜNİVERSİTESİ BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI SINAVI VE MÜLAKATI

Başvuruların incelenmesi sonucunda genel ve özel şartları sağlayan adaylardan, ÖSYM
tarafından yapılan 2018 KPSSP3 puanının yüzde yetmişi (%70) ile yabancı dil puanının yüzde
otuzunun (%30) toplamı esas alınarak yapılacak.

14 - 18 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek yazılı ve 5 Ekim 2-9 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek sözlü/uygulamalı sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre bilişim personeli alınacaktır. Adayların 2018 KPSSP3 puanı ÖSYM, ÜDS ve YDS puanı ÖSYM web servisleri aracılığı ile alınacak.

Başvuran adaylardan sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak, ilanda istihdam edileceği belirtilen personel sayısının on (10) katı aday sınava çağrılacak.

Proje Yöneticisi 10 (on) Aday
Kıdemli Yazılım Uzmanı 10 (on) Aday
Yazılım Uzmanı 30 (otuz) Aday
Ağ Uzmanı 20 (yirmi) Aday
Sistem Uzmanı 20 (yirmi) Aday

Başvuruların değerlendirilmesi sonucu yazılı sınava girmeye hak kazanan adaylara 14.09.2020 – 18.09.2020 tarihleri arasında Gazi Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde yazılı sınav uygulanacak. Başarılı olan adaylara ait listeler www.gazi.edu.tr adresinden yayımlanacak. Listede adı bulunan asil adaylara ilandan itibaren en geç 5 (beş) iş günü içerisinde tebligat yapılacak olup adreslerine yapılan tebligatın tebliğ tarihinden itibaren en geç 10 (on) iş günü içerisinde adaylar sözleşme imzalamak sözleşmede belirtilen tarihte işe başlamak ve istenilen belgeleri teslim etmek üzere müracaatta bulunacaklar.

Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel başvuruları nasıl yapılır? Gazi Üniversitesi sözleşmeli personel alıyor! ile ilgili etiketler Gazi Üniversitesi gazi üniversitesi sözleşmeli personel alımı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.