Gazetecinin inadı yaşamına mal oldu! Hem aşı olmadı, hem tedaviyi reddetti

Medya dünyası, koronavirüs nedeni ile bir kayıp daha yaşadı. Gazeteci Ömer Nihat Altıntaş'ın aşı olmayı reddettiği ve ekim ayının 20'sinde koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Altıntaş'ın, oğlu ve komşularının ısrarına rağmen tedavi olmayı da reddettiği ifade edildi. Bundan 2 ay önce de, "Emperyalistlerin oyunu" diyerek aşıyı reddeden gazeteci Berna Nuri Süer koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Dünyada ve Türkiye'de on binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüs, can almaya devam ediyor.

Gazetecinin inadı yaşamına mal oldu! Hem aşı olmadı, hem tedaviyi reddetti

GAZETECİ ÖMER NİHAT ALTINTAŞ DA COVİD 19 KURBANI OLDU

"Türkiye’deki Faili Meçhuller" kitabının yazarı, 55 yaşındaki usta gazeteci Ömer Nihat Altıntaş’tan dün acı haber gelmişti. Koronavirüse yakalanan ve evinde karantinada olan Altıntaş, dün sabah saatlerinde, Bakırköy'de yalnız yaşadığı evinden çıkarken, aniden düşerek yaşamını yitirmişti.

Gazetecinin inadı yaşamına mal oldu! Hem aşı olmadı, hem tedaviyi reddetti - Resim : 2

AŞI OLMADI VE TEDAVİYİ DE REDDETTİ

Sabah, Akşam, Günaydın ve Hürriyet gazeteleri ile DHA'da polis muhabiri olarak görev yapan Altıntaş'ın tüm uyarılara rağmen, aşı olmayı reddettiği öğrenildi. Kumkapı'da bir restauranta ortak olduğu belirtilen gazeteci Ömer Nihat Altıntaş'ın, Ekim ayının 20'sinde koronavirüse yakalandığı ve evinde kendisini karantinaya aldığı belirtildi. Gazeteci Altıntaş'ın oğlu Talha Altıntaş ve komşularının tüm ısrarlarına rağmen, PCR testi yaptırmadığı ve tedavi olmayı da reddettiği ifade edildi.

Gazetecinin inadı yaşamına mal oldu! Hem aşı olmadı, hem tedaviyi reddetti - Resim : 3

SuperHaber'in aldığı bilgilere göre, gazeteci Altıntaş'ın komşularının getirdiği yemekleri de yemeyi istemediği kaydedildi. Bundan 2 ay önce de, "Emperyalistlerin oyunu" diyerek aşıyı reddeden gazeteci Berna Nuri Süer, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Gazetecinin inadı yaşamına mal oldu! Hem aşı olmadı, hem tedaviyi reddetti - Resim : 4

ALTINTAŞ ARKADAŞI SALİH ALUŞ'A AŞI OLMADIĞI MESAJINI YOLLADI

Bakırköy Yenimahalle Camii'nde bugün kılınan cenaze namazı sonrası, Yeni Topkapı Mezarlığı'nda toprağa verilen Altıntaş'ın, gazeteci arkadaşı Salih Aluş'a koronavirüsüne yakalandığı ve aşı olmadığı mesajı yolladığı ortaya çıktı. Koronavirüse bağlı kalp krizi sonucu yaşamını yitiren gazeteci Ömer Nihat Altıntaş'ı son yolculuğuna, yine gazeteci arkadaşları uğurladı.

Gazetecinin inadı yaşamına mal oldu! Hem aşı olmadı, hem tedaviyi reddetti - Resim : 5

Gazetecinin inadı yaşamına mal oldu! Hem aşı olmadı, hem tedaviyi reddetti - Resim : 6

Covid 19'a bağlı kalp krizi sonucu öldüğü anlaşılan gazeteci Ömer Nihat Altıntaş'ın, gazeteci arkadaşı Aluş'a yolladığı mesajlarda, "Salih abi ben karantinadayım 29 Ekim'de yokum." yazdığı görüldü. Gazeteci Salih Aluş, SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel'e, Ömer Nihat Altıntaş ile aşı olmadığına dair mesajlaşmayı gösterdi.

Gazetecinin inadı yaşamına mal oldu! Hem aşı olmadı, hem tedaviyi reddetti - Resim : 7

Altıntaş ile Aluş arasında şu mesajlaşma yaşandı: "Kaç gündür karantinadasın?", "Yedi", "Şimdi kaç gün tutuyorlar karantinada?", "Sen aşı olmamış mıydın?", "Yok olmadım. Ondört gün, iki hafta", "Olmayanları görüyorsun neler oluyor. Niye olmuyorsun ki?"

Gazetecinin inadı yaşamına mal oldu! Hem aşı olmadı, hem tedaviyi reddetti - Resim : 8

Gazetecinin inadı yaşamına mal oldu! Hem aşı olmadı, hem tedaviyi reddetti - Resim : 9

Gazetecinin inadı yaşamına mal oldu! Hem aşı olmadı, hem tedaviyi reddetti ile ilgili etiketler gazeteci vefat Ömer Nihat Altıntaş
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.