Gazetecilikte dünya rekoru! 67 yaşındaki Milliyet'te tam 62 yıl...

Milliyet’in 67’nci kuruluş yıldönümü kutlanırken, gazetenin yazarlarından Sami Kohen kurumdaki 62'inci yılına girdi.

Milliyet’in 67’nci kuruluş yıldönümü kutlanırken, gazetenin yazarlarından Sami Kohen kurumdaki 62'inci yılına girdi.

Milliyet'in deneyimli isimlerinden Ali Eyüboğlu da gazetedeki 25'inci yılını kutlarken, Sami Kohen'in 'dünya rekorunu' yazdı:

Gazetemiz Milliyet’in 67’nci kuruluş yıldönümünü kutladık önceki gece. Demirören İstiklal Palas Otel’deki törende Milliyet’te 10, 20, 25, 30, 40 ve 50 yılını dolduranlar da “Kıdem Ödülleri”ni aldı.

Milliyet’te çeyrek asır geçirmiş biri olarak 25’inci Yıl Onur Belgesi’ni alanlardan biriydim. 56 yaşında biri için 25 yıl aralıksız aynı gazetede çalışmak önemli... Neredeyse ömrümün yarısına eş değer bir süre bu... Ancak Sami Abi’nin (Kohen) Milliyet’e başladığı günden bu yana geçen süreye oranla lafı bile edilmez bizim 25 yılın...

Çünkü Sami Abi tam 62 yıldır Milliyet’te... Demirören Holding Yönetim Kurulu Üyesi Meltem Demirören Oktay’dan hizmet ödülünü aldıktan sonra Kohen, “Sadece Türkiye’de değil, dünyada da ulusal bir gazetede kesintisiz 62 yıl çalışan benden başka kimse yok” dedi.

Sami Abi mütevazı biri... Başkası olsa Guinness’e çoktan başvurup Rekorlar Kitabı’na girmişti. Bu konuyu sorduğum Sami Abi, “Guinness’e başvurmak hiç aklıma gelmedi” dedi, ama o görev Guinness’in Türkiye temsilcisine düşüyor şimdi. Şimdiye kadar hiçbir gazeteciye nasip olmayan Sami Kohen’in rekoru Guinness Rekorlar Kitabı’nda hak ettiği yeri almalı.

Gazetecilikte dünya rekoru! 67 yaşındaki Milliyet'te tam 62 yıl... ile ilgili etiketler Milliyet Ali Eyüboğlu sami kohen
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.