Gazeteciler Akçakale'de ölümden döndü!

Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel, "Barış Pınarı Harekatı"nı takip etmek üzere bulunduğu Akçakale'de yanındaki Sabah Gazetesi Muhabiri Mehmet Yıldırım ve Akçakale Belediyesi'nde görevli İbrahim Arslan ile birlikte 1 dakika farkla ölümden döndüklerini söyledi.

Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel ile Sabah Gazetesi Muhabiri Mehmet Yıldırım yanlarında Akçakale Belediyesinde görevli İbrahim Arslan ile birlikte sınırın sıfır noktasında çekimler yapıyordu. 

Bu sırada yorulan ekip bir evin yanına bırakılmış kırmızı koltukta yaklaşık 10 dakika dinlendi. 

Gazeteciler Akçakale'de ölümden döndü!

Daha sonra oradan uzaklaşmışlardı ki yakınlarda bir patlama sesi duydular.

Belediyede görevli olan İbrahim Arslan telaşla aradığında az önce oturdukları yerin sadece 5 metre uzağına havan mermisi düştüğünü öğrendiler.

Gazeteciler Akçakale'de ölümden döndü! - Resim : 2

Mevlüt Yüksel ölümden 1 dakika farkla döndükleri o anları şöyle anlattı: 

YİYECEK EKMEĞİMİZ,ALACAK NEFESİMİZ VARMIŞ..

Akçakale’de sadece bir dakika ile ölümden döndük..

Ben, Sabah Gazetesi Şanlıurfa muhabiri Mehmet Yıldırım ve Akçakale Belediyesi’nde görevli arkadaşımız İbrahim Arslan ile beraber, sınırın sıfır noktasında, soldaki kırmızı koltukta 10 dakika oturduk..

Şanlıurfa Muhabirimiz Mehmet Yıldırım “müdürüm kalk gidelim buradan.. Buralar tehlikeli olmaya başladı.” dedi.. Bende hiç itiraz etmeden kalktım.. Uzaklaştık ve İbrahim Arslan’ı bir yere bırakmıştık..Yakında bir patlama sesi duyduk.. Ama önemsemedik..

Kent Parkı’nın oraya gelmiştik ki, İbrahim Arslan bir panikle beni aradı.. ”Bir şey söyleyeceğim ama korkma.” dedi.. Bende “Söyle ibrahim, bulunduğumuz yeri mi vurdular?” dedim. ”Evet nereden bildin? 5 metre yanımız vuruldu. Bizi Allah korudu.” dedi.."

Gazeteciler Akçakale'de ölümden döndü! ile ilgili etiketler Şanlıurfa Sabah Gazetesi Belediye Akçakale mevlüt yüksel havan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.