Gazeteci Zafer Arapkirli'den Migros'a ağır suçlama

Gazeteci Zafer Arapkirli, sosyal medya hesabından Migros'tan bir arkadaşının yaptığı alışverişin fişini paylaştı. Arapkirli, alınan ürünlerin tek tek tartıldığında gramaj olarak yüzde 23 eksik olduğunu belirtti.

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya ölüm saçan koronavirüs salgını nedeniyle vatandaşlar online alışverişlere yöneldi.

Pazar, market gibi kalabalık ortamlarda virüs kapma endişesiyle alışveriş yapmayanlar popüler alışveriş uygulamaları ve sanal marketlerden sipariş vererek, bu riski ortadan kaldırdı. 

Salgın sürecinde kredi kartı kullanımları da yaklaşık yüzde 43 arttı. 

BU MUDUR 'KÖTÜ GÜN' PERAKENDECİLİĞİ?'

Bu süreç beraberinde yeni sorunları da getirdi. İnternetten verilen siparişlerin istenilenden farklı, eksik, kırık veya bozuk çıkması gibi birçok şikayet ortaya çıktı.

Aynı sorunlar marketlerde yer alan ürünlerde de benzer şekilde görülmeye başlandı.

Gazeteci Zafer Arapkirli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla marketten yapılan siparişin gramaj olarak eksik çıktığını belirtti. 

Bir arkadaşının yaptığı alışveriş fişini ve gelen ürünlerin gramaj hesaplamasını dev market zinciri Migros'u etiketleyerek paylaşan Arapkirli, ''Arkadaşım, Migros'tan yaptığı alışverişi eve getirip kendisi tarttığında tüm tartılı ürünlerin ortalama %23 eksik olduğunu görüyor. Arayıp söylediğinizde, 'Özür dileriz, geri getirin' yanıtı... Bu mudur 'kötü gün' perakendeciliği?'' ifadelerini kullandı.

Arapkirli daha sonra bu paylaşımını kaldırdı.

Gazeteci Zafer Arapkirli'den Migros'a ağır suçlama
 

Gazeteci Zafer Arapkirli'den Migros'a ağır suçlama ile ilgili etiketler Migros alışveriş zafer arapkirli fiş gramaj
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.