Gazeteci Yahya Bostan, meslek hayatına Anadolu Ajansı'nda devam edecek

Anadolu Ajansı Yayın Koordinatörlüğü görevine, son olarak TRT Haber Dairesi Başkanlığı görevini yürüten gazeteci Yahya Bostan getirildi. Bostan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz'e teşekkür etti.

Son olarak TRT Haber Dairesi Başkanlığı görevini yapan Yahya Bostan'ın yeni görevi belli oldu. Gazeteci Bostan, meslek hayatına Anadolu Ajansı Yayın Koordinatörü olarak devam edecek.

Yeni görevini Twitter hesabından duyuran Bostan, Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Karagöz'e teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:

"Gazetecilik serüvenime Anadolu Ajansı Yayın Koordinatörü olarak devam edeceğim. Bana güvenen, beni ekibine katan ve bu güzel ailenin bir parçası yapan AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz‘e çok teşekkür ederim. Allah utandırmasın."

Gazetecilik hayatına Star Gazetesi Dış Haberler birimine başlayan Yahya Bostan, Sabah gazetesinde Ankara ve İstanbul birimlerinde çalıştı. Bostan, Başbakanlık muhabirliği, Ankara haber müdürlüğü ve yazı işleri müdürlüğü görevlerinde bulundu. Yahya Bostan, son olarak ise TRT Haber Dairesi Başkanlığı görevinden ayrılmıştı.

Anadolu Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Serdar Karagöz, Yahya Bostan'ın yeni görevini çalışanlara yaptığı yazılı açıklama ile duyurdu. Karagöz, çalışanlara gönderdiği yazıda  Bostan'ın özellikle ulusal haberlerdeki editoryal yönetim ve deneyimiyle güç katacağının altını çizdi. 

Gazeteci Yahya Bostan, meslek hayatına Anadolu Ajansı'nda devam edecek

Gazeteci Yahya Bostan, meslek hayatına Anadolu Ajansı'nda devam edecek ile ilgili etiketler Anadolu Ajansı yahya bostan yayın koordinatörü görev yeni
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.