Gazeteci Selahattin Duman vefat etti

Bir dönemin en popüler köşe yazarlarından biri olan Selahattin Duman sabaha karşı vefat etti. Geçtiğimiz temmuz ayında geçirdiği trafik kazası ile ölümden dönen Duman, bir süredir sağlık problemleri yaşıyordu...

Sağlık sorunları yaşadığı bilinen gazeteci Selahattin Duman, sabaha karşı yaşamını yitirdi.

Duman'ın yakın dostu gazeteci Zafer Mutlu, sosyal medya hesabından vefat haberini verirken cümlesini tamamlayamadı. Mutlu 'Maalesef Selo’yu' diyerek acı haberi duyurdu.

Gazeteci Selahattin Duman vefat etti

Hasan Cemal  "Selahattin Duman’ı, sevgili Selo’yu, kıymetli dostumu, değerli meslektaşımı sabaha karşı kaybettik. Acım çok büyük. Gazeteci milletinin başı sağolsun. Hayat böyle, bir varsın bir yoksun. Huzur içinde yat kardeşim, seni hep iyi hatırlayacağım." paylaşımını yaptı.

 

Zülfü Livaneli ise  "Selahattin de veda etti. Çok üzgünüm. 'Evvel giden ahbaba selam olsun erenler.'" mesajını paylaştı.

Gazeteci Meliha Okur da "Niye böyle bir şaka yaptınız? Üzgünüm, hem de çok. Dün Tülay Bilginer, bugün Selahattin Duman. Medyanın acısı büyük." ifadesini kullandı.

TRAFİK KAZASINDA ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Duman,14 Temmuz tarihinde İzmir'in Torbalı ilçesinde bir çekiciyle çarpışarak trafik kazası geçirmişti. Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Duman'ın kazada kolu kırılmış ve aort damarında büyüme tespit edilmişti. Ünlü gazeteci kazanın ardından 19 gün yoğun bakımda kalmış daha sonra taburcu edilmişti. 

Gazeteci Selahattin Duman vefat etti - Resim : 2

SELAHATTİN DUMAN KİMDİR? 

Selahattin Duman 1950 yılında dünyaya geldi. Yazar, gazeteci, köşe yazarı, sinema eleştirmeni ve oyuncusudur. Annesi Nimet Duman, babası Dr. Abdullah Duman'dır. Uzun yıllar Sabah ve Vatan gazetelerinde hem yöneticilik hem de köşe yazarlığı yaptı.

Komser Şekspir, Romantik ve Bir Erkeğin Anatomisi filmlerinde rol aldı.

Gazeteci Selahattin Duman vefat etti ile ilgili etiketler gazeteci vefat Yazar selahattin duman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.