Gazeteci Sabahattin Önkibar saldırıya uğradı!

Gazeteci Sabahattin Önkibar'a Ankara'da saldırıya uğradı. Olay sonrası açıklamalarda bulunan Önkibar, "Bunu kimin yaptığını ve kimlerin yaptırdığını biliyorum. Ergen çocukları saldılar üstüme. 19-20 yaşında çocukları saldılar üstüme" diye konuştu.

Gazeteci, yazar Sabahattin Önkibar, Ankara Angora Evleri önünde, kendi evine 300 metre kala saldırıya uğradı.

Odatv yazarı Önkibar’ın önünü kesen iki araçtan inen 3 kişi gazeteciyi yumrukladı. Hastaneye kaldırılan Önkibar’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Önkibar saldırganlardan şikayetçi oldu. Görgü tanıklarının ifadesine göre saldırganların kullandığı araçlardan biri tespit edildi.

SABAHATTİN ÖNKİBAR’DAN AÇIKLAMA

Önkibar, “Eşofman vardı üzerimde markete doğru giderken 3 kişi saldırdı. Ama hazırdım. Bunların işi sokağa döktüğünü anladım. Bahçeli’nin açıklamalarından sonra bekliyordum. Bana vurdular yere düştüm tekmelemeye başladılar. Esnaf geldi müdahale etti. İki tane arabaları vardı bindiler ve kaçtılar. Ben çok dikkat ediyordum. Bunu kimin yaptığını ve kimlerin yaptırdığını biliyorum. O çeteleri tutana kafa tutuyorum. Onlardan hesap soracağım. Hemen polise bildirdik. Şikayette de bulunduk. Yarın raporu da karakola ya da adliyeye bildireceğim. Ergen çocukları saldılar üstüme. 19-20 yaşında çocukları saldılar üstüme” dedi.

DEMİRAĞ VE ÖZYOL DA SALDIRIYA UĞRAMIŞTI

Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ katıldığı bir programın ardından Ankara'da saldırıya uğramıştı. Benzer bir saldırı da Antalya'da yaşanmıştı Yerel bir gazetede köşe yazarlığı yapan gazeteci İdris Özyol darp edilmişti.

Gazeteci Sabahattin Önkibar saldırıya uğradı! ile ilgili etiketler OdaTV gazeteci
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.