Gazeteci, rüşvet alırken suçüstü yakalandı

Bursa'da bir yerel gazetenin sahibi olan Necmi İ.(40), polis ekiplerince şantaj karşılığı rüşvet alırken suçüstü yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, Bursa'da bir yerel gazete sahibi olan Necmi İ.'yi rüşvet, şantaj ve tehdit suçlarını işlediği iddiaları üzerine takibe aldı. Uzun süredir yapılan teknik ve fiziki takibin ardından İ.'nin, kentteki birçok iş insanı, siyasetçi ve yerel gazete temsilcilerini tehdit ettiği ve şantaj yoluyla rüşvet almaya çalıştığı belirlendi.

DHA'nın haberine göre; polis ekipleri yaptığı soruşturmada, İ.'nin İznik'te bir iş insanından kaçak villaları olduğu gerekçesiyle bu konuyu haber yapmamak için 200 bin lira istediğini tespit etti.

Gazeteci, rüşvet alırken suçüstü yakalandı

İ.'nin iş insanına, "Kaçak villaların var. Eğer 200 bin lira vermezsen seni haber yapar, rezil ederim" dediği öğrenildi.

Necmi İ., iş insanından para almak için gittiği benzin istasyonunda polis ekiplerince suçüstü

Gazeteci, rüşvet alırken suçüstü yakalandı ile ilgili etiketler gazeteci Rüşvet Şantaj
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.