Gazeteci önce sordu, sonra itiraf etti: Ben de oradaydım!

Süleyman Soylu'ya Sedat Peker olayı ile ilgili sorular yöneltilen canlı yayında oldukça ilginç bir an yaşandı. Son dönemde sosyal medyada sıkça paylaşılan bir düğün fotoğrafı bir kez daha gündeme geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Sedat Peker'in birlikte görüldüğü o fotoğrafı Soylu'ya soran gazeteci, ilerleyen dakikalarda bir itirafta bulundu: Ben de o düğündeydim.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dün akşam Habertürk TV'de Açık ve Net Özel programına katıldı.

Kübra Par'ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda gazeteciler Veyis Ateş, Mehmet Akif Ersoy, Merdan Yanardağ ve İsmail Saymaz, Soylu'ya Sedat Peker'in videolarında yer alan iddialar hakkında sorular yöneltti.

Sorulardan bir tanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2015 yılında nikah şahitliği yaptığı düğün ile alakalıydı.

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, kendisine bu soruyu sorması için ısrarlı talepler geldiğini belirterek "Fotoğraf paylaşmışlar sosyal medyada 2015 yılında bir düğünde Sayın Cumhurbaşkanı var, Sedat Peker var, İHH başkanı var. 'Bu fotoğrafı sorun' demişler, sormuş olayım." diye konuştu.

Bu soruya, "Kimin düğünü?" sorusuyla karşılık veren Soylu, Ersoy'dan "Taha Ün'ün düğünü" cevabını aldı.

Taha Ün ismine bir parantez açan Bakan Soylu, Taha Ün'ün şu an Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun danışmanı olduğunu hatırlatarak, "Peki eşi ve kendisinin yaptığı servisler ahlaki servisler mi? Bir sorun bakalım. Ruhsar Pekcan hakkında eşinin yaptığı ahlaklı mıdır değil midir?" dedi.

Gazeteci önce sordu, sonra itiraf etti: Ben de oradaydım!

SORUYU SORAN GAZETECİ DE O DÜĞÜNDE!

Programın en ilginç anları ise sonrasında yaşandı...

Sözlerine "Sorduğun sorunun cevabını vereyim; Sayın Cumhurbaşkanımız bir düğüne gitmiş. Ben de birçok düğüne gidiyorum, siz de gidiyorsunuz." diye devam eden Süleyman Soylu'nun açıklamalarını ilginç bir itiraf böldü.


Söz konusu etkinlikle ilgili soruyu yönelten gazeteci Mehmet Akif Ersoy, "Ben de o düğündeydim!" dedi. 

Soylu ise bu itiraf üzerine, "Bakın o düğündeymişsiniz, ben değildim o düğünde... Siz o düğündeymişsiniz, ben de olabilirdim o düğünde." diye konuştu.

Gazeteci önce sordu, sonra itiraf etti: Ben de oradaydım! ile ilgili etiketler Süleyman Soylu Habertürk İçişleri Bakanı Düğün Mehmet Akif Ersoy

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.