Gazeteci Murat Ağırel: Troller tarafından tehdit ediliyorum

Gazeteci Murat Ağırel, yeni çıkan kitabından sonra, bir grup tarafından tehdit edildiğini belirterek kendisine gönderilen tehdit mesajlarını paylaştı. Ağırel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e de mesaj gönderdi.

Murat Ağırel Twitter'dan yaptığı açıklamada, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökcek ve oğlu Osman Gökcek'in kendisini hedef göstererek tehdit ettirdiğini öne sürdü.

İşiçleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'e seslenen Ağırel şu iddialarda bulundu:

"Cumhuriyet Savcılarına, İçişleri Bakanı Sayın @suleymansoylu’ya ve Adalet Bakanı @abdulhamitgul'e sesleniyorum. Çocuklarımın, ailemin başına bir şey gelir ise tek sorumlusu günlerdir beni trollerine hedef gösteren, gazetemi arayarak tehdit ettiren @OsmanGokcek_ ve Melih Gökçek’tir"

Gazeteci Murat Ağırel: Troller tarafından tehdit ediliyorum

Gazeteci Murat Ağırel: Troller tarafından tehdit ediliyorum ile ilgili etiketler Tehdit Yazar Ankara Murat Ağırel Melik Gökcek
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.