Çinli doktorun kitabını öneren İmamoğlu'na tepki: Bu şimdi neyin reklamı?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Çinli bir doktorun Çin reklamı yapan kitabını bedava dağıtacağını açıkladı. Söz konusu video paylaşımının ardından İmamoğlu, spekülasyonların ortasında 'Çin reklamı' yaptığı için eleştirildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, belediye bünyesinde hizmet veren İstanbul Kitapçısı'ndan kitap sipariş eden herkese Prof. Dr. Wenhong Zhang'a ait bir kitabın 'bedava' dağıtılacağını açıkladı. 

TEPKİLER GECİKMEDİ

Söz konusu videonun ardından sosyal medya üzerinden İmamoğlu'na tepki yağdı.

Ülkemizde de 3 bin 336 kişiyi hayattan koparan ölümcül virüsün kaynağı olan Çin'de yaşanan gelişmelerin gizlendiği spekülasyonları, tüm dünyanın Çin'i sorgular taırı ve ölüm bilançolarının gerçeği yansıtmadığı gibi iddialar gündemin en üst sıralarında yer alırken, İmamoğlu'nun Çin reklamı yapması büyük eleştiri topladı.

''BU NEYİN REKLAMI''

Gazeteci Mehmet Ali Önel, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, söz konusu gelişmeye ilişkin olarak, ''İmamoğlu hiç şaşırtmıyor! Çinli bir doktorun Çin reklamı yapan kitabını bedava dağıtıyor! Böylece #Covid ile mücadele adı altında milyonlarca eve bedava Çin reklamı yapılmış olacak. Oysa bu gün artık bütün Dünya Çin'i sorguluyor. Buradan yine de başkana hatırlatalım. Virus Çin'de Haziran'da ortaya çıktı.Çin, 6 ay virüsü gizledi. Hubei eyaleti dışında Çin'de virüs görülmedi. Çünkü Çin, virüsün merkezi Hubei'yi içerde izole etti ama Türkiye dahil dünyaya milyonlarca enfekte turist gönderdi. Virüsün biyo silah olarak üretildiği ve Wuhan'daki laboratuvardan yayıldığına dair çok ciddi iddilar var. Iddiaları biz değil, bağımsız bilim insanları söylüyor. E şimdi bu Neyin reklamı!'' diyerek tepki gösterdi.

Çinli doktorun kitabını öneren İmamoğlu'na tepki: Bu şimdi neyin reklamı?

Çinli doktorun kitabını öneren İmamoğlu'na tepki: Bu şimdi neyin reklamı? ile ilgili etiketler İBB Çin Ekrem İmamoğlu Koronavirüs Korona kitap Mehmet Ali Önel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.