Gazeteci İdris Kardaş'tan Sözcü'ye 'cumhuriyet' tepkisi: Cehaletten değilse kötü niyetten

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs pandemisiyle mücadele amacıyla Sağlık Bakanlığı tarafından kurulan Bilim Kurulu'nun üyeleri arasında yer alan Prof. Dr. Ateş Kara'nın ''Türkiye tedavide iyi, bunu cumhuriyete borçluyuz'' ifadelerini manşete taşıyan Sözcü gazetesine, gazeteci İdris Kardaş'tan tepki geldi.

İlk olarak Çin'in Hubei eyaletine bağlı Wuhan kentinde ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını bu zamana kadar 170 binin üzerinde insanın yaşamını yitirmesine neden oldu. 

Ülkemizde de ölümcül virüs, 2 bin 140 vatandaşımızı hayattan kopardı. Virüsün ilk ortaya çıktığı zaman diliminden bu yana tüm dünya kamuoyu tarafından aldığı tedbirlerle takdir toplayan Türkiye, Sağlık Bakanlığı öncülüğünde bir Bilim Kurulu da oluşturdu.

SÖZCÜ'YE TEPKİ: CEHALETTEN DEĞİLSE KÖTÜ NİYETTEN

Koronavirüs Bilim Kurulu'nun  üyeleri arasında yer alan Prof. Dr. Ateş Kara'nın ''Türkiye tedavide iyi, bunu cumhuriyete borçluyuz'' ifadelerini manşete taşıyan Sözcü gazetesine, gazeteci İdris Kardaş'tan tepki geldi.

Kardaş sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, söz konusu haberin görselini alıntılayarak, haberin içerisinde yer alan İtalya örneğine değindi. 

Kardaş, Sözcü'nün haberine, ''Haberde kötü örnek olarak karşılaştırılan İtalya da cumhuriyet ile yönetiliyor. Konuyu buraya nasıl getirdiniz acaba? Argümantasyonun alakasızlığı cehaletten değilse kötü niyetten.'' ifadeleriyle tepki gösterdi.

Gazeteci İdris Kardaş'tan Sözcü'ye 'cumhuriyet' tepkisi: Cehaletten değilse kötü niyetten

Gazeteci İdris Kardaş'tan Sözcü'ye 'cumhuriyet' tepkisi: Cehaletten değilse kötü niyetten ile ilgili etiketler Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Korona Sözcü idris kardaş
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.