Gazeteci Fuat Kozluklu'dan tarihi fotoğrafın hikayesi

28 Şubat'ın 22. yılında gazeteci Fuat Kozluklu, 28 Şuabt'ın mağdurlarından bir olan Necmettin Erbakan'la ilgili ilginç bir fotoğrafı ve hikayesini paylaştı.

Muhabirlik döneminden Necmettin Erbakan'la yaptığı röportajın fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan gazeteci Fuat Kozluklu, Erbakan'ın "Kadayıfın altının kızarmasını bekliyoruz" sözünün hikayesini takipçileriyle paylaştı.

Gazeteci Fuat Kozluklu'dan tarihi fotoğrafın hikayesi

1985 yılında Erbakan'la röportaj yaptığını hatırlatan Kozluklu, o meşhur sözünün ardından Necmettin Erbakan'a kadayıfın altını kontrol ettirdiğini anlattı.

Gazeteci Fuat Kozluklu'dan tarihi fotoğrafın hikayesi - Resim : 2

İMZASIZ FOTOĞRAF KULLANMAKTA BİR BEHİS GÖRMEMİŞ!

Kozluklu'nun paylaştığı fotoğraflar ve hikayenin bir başka detayı ise 28 Şubat sürecinde yazdığı yazılartla dikkat çeken Güneri Cıvaoğlu ile ilgili.


Cıvaoğlu'nun 1 Aralık 1985 tarihli Güneş Gazetesi'ndeki başyazısında Fuat Kozluklu'ya ait meşhur fotoğrafı kullandığı ve Erbakan'ı eleştiren bir yazı kaleme aldığı görülüyor. Cıvaoğlu'nun, Fuat Kozluklu'ya ait fotoğrafı imzasız kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Gazeteci Fuat Kozluklu'dan tarihi fotoğrafın hikayesi - Resim : 3

Cıvaoğlu'nun, Fuat Kozluklu'ya ait olan fotoğrafı isimsiz kullanarak 'emek hırsızlığı'nda bir beis görmediği dikkatlerden kaçmadı.

Gazeteci Fuat Kozluklu'dan tarihi fotoğrafın hikayesi ile ilgili etiketler Necmettin Erbakan 28 Şubat
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.