Gazeteci Fethi Akar son yolculuğuna uğurlandı! Ölmeden önce yattığı musalla taşından cenazesi kaldırıldı

Bir süredir kolon kanseriyle mücadele eden gazeteci Fethi Akar hayatını kaybetmişti. Fatih Camii'nde bugün cenaze namazı kılınan gazeteci Fethi Akar'ın ilginç bir kehaneti ortaya çıktı. Akar'ın hastalanmadan önce Fatih Camii avlusuna gelerek, musalla taşına yatarak fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı. Akar'ın cenazesi,vefat etmeden önce fotoğraf çektirdiği aynı musalla taşından kaldırıldığı görüldü.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Mesleğinin en iyi zamanında, genç yaşta yaşamını yitiren gazeteci Fethi Akar son yolculuğuna uğurlandı.


GAZETECİ AKAR'IN İLGİNÇ KEHANETİ

Yazılı ve görsel medyada yıllarca görev yapan Fethi Akar’ın cenazesi, Fatih Camii’nde kılınan ikindi namazı ve cenaze namazının ardından, Habipler Yayla Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gazeteci Fethi Akar son yolculuğuna uğurlandı! Ölmeden önce yattığı musalla taşından cenazesi kaldırıldı

SOSYAL MEDYA HESABINDAN HASTALIĞI İLE İLGİLİ MESAJLAR YAZIYORDU

Gazeteci Fethi Akar, yaklaşık 2 yıl önce kolon kanserine yakalanmıştı. İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi gören Akar, sosyal medya hesabından zaman zaman, "UMUTSUZLUK KARAMSARLIK YOK. Hain kanser hücrelerine o kadar saldırdık ama gebertemedik. Şimdilik kazanan onlar. YENİ, 3'NCÜ TEDAVİYE BAŞLADIK. Dua ve iyi dileklerinizi eksik etmeyin lütfen. SİZLERİ SEVİYOR, ZAFER İNANANLARINDIR DİYOR, HEPİNİZE SAĞLIK VE HUZUR DOLU GÜNLER DİLİYORUM." ve "BOŞ VER PARAYI MAKAMI, GÜZEL İNSANLAR BİRİKTİR. Ne mutlu bana ki, sizleri tanımışım. Bu sıkıntılı günlerimde Dua ve güzel dileklerinizle beni yalnız bırakmıyorsunuz. #VarOlun" şeklinde yazılar yazarak bilgilendiriyordu.

Gazeteci Fethi Akar son yolculuğuna uğurlandı! Ölmeden önce yattığı musalla taşından cenazesi kaldırıldı - Resim : 2

AKAR'IN SAĞLIĞINDA YATARAK FOTOĞRAF ÇEKTİRDİĞİ MUSALLA TAŞINDAN CENAZESİ KALDIRILDI

Gazeteci Fethi Akar'ın, Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazında ilginç bir kehaneti ortaya çıktı. Akar'ın hastalanmadan önce Fatih Camii avlusuna gelerek, burada bulunan musalla taşlarından sağda olanına yatarak fotoğraf çektirdiği ortaya çıktı.

Gazeteci Fethi Akar son yolculuğuna uğurlandı! Ölmeden önce yattığı musalla taşından cenazesi kaldırıldı - Resim : 3

Gazeteci Akar'ın cenazesinin, vefat etmeden 3 yıl önce, "Ölüme dikkat çekmek için" fotoğraf çektirdiği, aynı musalla taşından kaldırıldığı görüldü. Akar'ın yakınları bu durumu, "İnsanlara ölümü hatırlatmak için yapmış onu. İnsanlara 'işte ölüm de var!' demek, dünyanın fani olduğunu anlatmak, ölümü hatırlatmak için yapmış." dediler.

Gazeteci Fethi Akar son yolculuğuna uğurlandı! Ölmeden önce yattığı musalla taşından cenazesi kaldırıldı - Resim : 4


KEDİLERİ SEVEN AKAR'IN TABUTUNA KEDİ ÇIKTI

Öte yandan Fethi Akar'ın cenaze namazı öncesi ilginç bir olay daha yaşandı. Fatih Camii avlusunda bulunan bir kedi, aniden Fethi Akar'ın tabutuna çıkarak üzerinde yürüdü. Bu sırada cenazeye katılanlar kediye müdahale ederek aşağıya indirmek istedi. Ancak Akar'ın yakınları, bu duruma müdahale ederek, "Fethi kedileri severdi. Dokunmayın lütfen." dediler. Akar'ın tabutunda bir kaç saniye kalan kedi, daha sonra kendiliğinden aşağıya indi.

Gazeteci Fethi Akar son yolculuğuna uğurlandı! Ölmeden önce yattığı musalla taşından cenazesi kaldırıldı - Resim : 5

MERHUM GAZETECİ FETHİ AKAR KİMDİR?

Gazetecilik mesleğine Fotospor Gazetesi’nde stajyer muhabir olarak başlayan Fethi Akar, Türkiye’de özel radyoların kurulmasıyla birlikte bir süre Radyo Programcılığı yaptı. Daha sonra HBB Televizyonu Haber Merkezinde televizyon gazeteciliğine geçiş yapan Akar Kanal 6, Flash TV, Star, TGRT, Kanal T, ATV, Kanal 7 televizyonlarının haber merkezleri ve program bölümlerinde çeşitli görevlerde bulundu.

Gazeteci Fethi Akar son yolculuğuna uğurlandı! Ölmeden önce yattığı musalla taşından cenazesi kaldırıldı - Resim : 6

Bir televizyonda "Feth-i Alem" isimli gezi programı hazırlayıp sunan Akar, Birleşmiş Milletler'in katliamlara sessiz kalmasını Ana Haber bültenine çıkardığı öküzle protesto ederek, dünya televizyonlarında bir ilki gerçekleştirmişti. Merhum Fethi Akar, son olarak günlük yazılarıyla bir internet haber sitesinde yazılar yazıyordu.

Gazeteci Fethi Akar son yolculuğuna uğurlandı! Ölmeden önce yattığı musalla taşından cenazesi kaldırıldı ile ilgili etiketler gazeteci Fethi Akar kolon kanseri cenzae fatih camii musalla taşı
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.