Gazeteci Ahu Özyurt'un annesi Gürayten Özyurt hayatını kaybetti!

Gazeteci ve Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Ahu Özyurt, anne acısı yaşadı. Uludağ Üniversitesi’nin kurucuları arasında yer alan Anestezi ve Reanimasyon Öğretim Üyesi, Klinik Toksikoloji Derneği’nin kurucusu Prof. Dr. Gürayten Özyurt, İstanbul’da 77 yaşında hayata veda etti.

Deneyimli gazeteci ve yakın zamanda Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü Ahu Özyurt, annesi Prof. Dr. Gürayten Özyurt'u kaybetti. 

PROF. DR. GÜRAYTEN ÖZYURT KİMDİR?

1943 Bursa doğumlu olan Özyurt, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Mezun olmuş Hacettepe Üniversitesi’nde uzmanlığını yaptıktan sonra eşi Prof. Dr. Mustafa Özyurt ile Bursa Uludağ Üniversitesi’nin kuruluş sürecinde yer almak için doğduğu kente geri dönmüştü. 30 yıllık akademik kariyeri içinde Üniversite’nin Tıp Fakültesi’nin Yoğun Bakım ve Zehir Danışma Birimlerini kurdu, binlerce genç doktoru eğitti ve destekledi.

Kadın Adayları Destekleme Derneği Ka-DER’in ve Klinik Toksikoloji Derneklerinin kurucuları arasında da yer alan Özyurt’un eşi Prof. Dr. Mustafa Özyurt CHP 22. Dönem Bursa Milletvekili olarak görev yaptı.

Kızları Ebru Özyurt Maltepe Üniversitesi’nde akademisyen, Ahu Özyurt ise Galatasaray Kulübü Kurumsal İletişim Direktörü’dür.

CENAZESİ CUMA GÜNÜ KALDIRILACAK

Özyurt’un cenazesi 1 Ekim Cuma günü İstanbul Küçüksu Mihrişah Valide Sultan Camii’nden ikindi namazını müteakip kaldırılacak, Kandilli Mezarlığı’na defnedilecektir.

Gazeteci Ahu Özyurt'un annesi Gürayten Özyurt hayatını kaybetti! ile ilgili etiketler ahu özyurt Prof. Dr. Gürayten Özyurt
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.