'GAY' restleşmesi

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın LGBT ile ilgili sözlerine başkan yardımcılığını da yürüttüğü Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Fedarasyonu'ndan kınama geldi. Skandal olaya Kınık ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun tepki gösterdi.

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık son günlerde gündemden düşmeyen LGBT ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda '' İnsanlık onurunu çiğnetmeyeceğiz.Fıtratı ve çocuklarımızın ruh sağlığını koruyacağız. Sağlıklı yaradılışı bozan ve iletişim gücü ile anormali normal gibi gösterip pedofilik hayalleri çağdaşlık diye gencecik zihinlere zerk eden her kim olursa olsun mücadele edeceğiz.Yok öyle!'' ifadelerini kullandı.

'GAY' restleşmesi

Kınık'ın bu paylaşımının ardından skandal bir gelişme yaşandı. Kınık'ın Genel Müfür Yardımcılığı görevini de yürütttüğü Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Dernekleri Fedarasyonu bir kınama mesajı yayınladı.

Söz konusu mesajda Kınık'ın görevi ile iligi de değerlendirilme yapıldığı belirtilerek ''Homofobi ve nefret dilinin tüm çeşitlerini kınıyor ve lgbt topğluluğu ile dayanışma sergilioruz. IFRC'nın çok net olan iş ahlakı prensipleri homofobinin her çeşidini, nefret dilini ve önyargıyı reddeder. Ve tüm personel ile temsilciler bu prensiplere bağlıdır. IFRC Başkan Yardımcısı Kınık da dahil. Konuyla ilgili atacağımız bir sonrakli adımı değerlendiriyoruz.'' ifadeleri kullanıldı. 

'GAY' restleşmesi - Resim : 2

Söz konusu skandal medaj üzerine Kınık federasyona tepki göstererek ''Çocuklara yönelik herhangi bir cinsel istismar ve şiddete karşı şiddetle karşıyım. Bu nedenle, “pedofili” ye karşı şiddetle karşıyım. Kızıl Haç ve Kızılay Hareketi olarak yaklaşımımın değerlerimiz ve ilkelerimizle tamamen uyumlu olduğuna inanıyorum. Dünkü kişisel görüşlerim, çocuklarımızın herhangi bir zarardan korunmasını savunmak. Bu onların sessiz çığlıklarına karşı sorumluluğumuz olduğuna inanıyorum.'' ifadelerini kullandı.

'GAY' restleşmesi - Resim : 3

İletişim Başkanı Fahrettin Altun da yaşanan skandala tepki gösterdi. Altun ''LGBT propagandası ifade özgürlüğü için ciddi bir tehdit oluşturmaktadır. @ifrc hedefleyerek bu saldırıda suç ortağı haline geldi @drkerem tüm hayatını tüm dünyadaki çocukları korumaya adamış bir doktor.'' paylaşımını yaptı.

'GAY' restleşmesi ile ilgili etiketler Kızılay Kerem Kınık Fahrettin Altun LGBT
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.