Gauri gerçeği öğrenir!

İkimizin Yerine 418. bölüm canlı izle! Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine haftanın her günü izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. İkimizin Yerine'de son olarak Gauri iyileştiğini ve artık bir hemşire istemediğini söyler. Ganga’yı evden kovmaktan beter eder. Bunun üzerine Dadisa’nın sabrı iyice tükenir. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte, İkimizin Yerine 418. bölüm izle! Detaylar haberimizde..

İkimizin Yerine 418. bölüm canlı izleGauri yüzünden zor günler geçiren ev halkına destek olmak için Anandi, Jedsar’a gider. Gauri’nin her şeye karışmasına ve Ganga’nın incinmesine üzülür. Anandi, Jagdish’ten durumu düzeltmesini söyler. Ancak Gauri, Jagdish’in karısı gibi davranmayı sürdürür. Ganga ve Jagdish’i birbirlerine sarıldıklarını gören Gauri deliye döner. Ganga’yı ahlaksızlıkla suçlayan Gauri, Jagdish’in sabrını taşırır. Jagdish, başladıkları oyuna son verir ve sonunda Ganga’nın karısı olduğunu itiraf eder. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Kanal 7 ekranlarının sevilen Hint dizisi İkimizin Yerine haftanın her günü izleyenlerin karşısına çıkmaya devam ediyor. İşte, İkimizin Yerine 418. bölüm izle! Detaylar haberimizde...

İKİMİZİN YERİNE 418. BÖLÜM CANLI İZLE

 

Gauri gerçeği öğrenir! ile ilgili etiketler canlı izle İkimizin Yerine Kanal 7 2019 hint kanal 7 canlı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.