GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevinden alındı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptığı paylaşım nedeniyle tepkilere neden olan GATA Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer, Sağlık Bakanlığı tarafından görevinden alındı.

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, hakkında inceleme başlatılan Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Edizer'in sözleşmesinin feshedilerek görevinden alındığı belirtildi.

Edizer, sosyal medyadaki paylaşımları ve açıklamalarıyla büyük tepki çekmişti.

Edizer paylaştığı videoda ''Yapmayın, etmeyin kardeşim. Dün yine işittim, gül gibi bir yuva yıkılıyor. Niye yıkılıyor koca aldattı diye. Ayıptır, günahtır. Oğlum neden aldatıyorsunuz. Allah'u Teala size ruhsat vermiş. Bir başkasını seviyorsunuz, onu da alın. İnsan yuvasını yıkar mı. Medeni kanunla zaten mücadele ediyoruz. Ama bizi bacılara mahçup etmeyin.'' ifadelerini kullanmıştı.

GÖREVDEN ALINMASINA İLK TEPKİ

Görevden alınan Edizer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aldım, kabul ettim Sayın bakanım Fahrettin Koca. Başım üstüne" ifadesini kullandı.

GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevinden alındı

 

GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevinden alındı ile ilgili etiketler GATA ali edizer görev başhekim
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.