Gaston Campi: Abdülkadir Ömür çok iyi futbolcu, onu Messi'ye benzetiyorum

Devre arası transfer döneminde Portekiz'in Arouca takımından Yeni Malatyaspor'a transfer olan Gaston Campi, açıklamalarda bulundu. Süper Lig'de daha önce Trabzonspor ve Fatih Karagümrük formalarını terleten Arjantinli stoper, Abdülkadir Ömür'ün tekniğini, dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi'ye benzetti.

Yeni Malatyaspor'a devre arasında transfer olan Arjantinli stoper Gaston Campi, eski takım arkadaşı Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür'ün tekniğini, dünyaca ünlü yıldız Lionel Messi'ye benzetti.

FIFA'nın milli maçlar nedeniyle verdiği arayı takımıyla beraber Antalya Belek'te geçiren Campi, Malatya'da çok iyi karşılandığını söyledi. Campi, "Şimdi ligin ikinci yarısına hazırlanıyoruz. Yeni gelen başka arkadaşlarım da var. Onlarla beraber iyi bir grup oluşturduk. Bizim için çok zorlu geçecek ama başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Teknik direktör Marius Sumudica'nın takıma transfer olmadan önce kendisiyle iletişime geçtiğine dikkat çeken Campi, "Beni tanıdığını ve takımın bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Ortak hedeflerimiz buluşup bir araya geldi. O da ben de başarılı olmak isteyen kişileriz. Bunun için buraya geldim" diye konuştu.

"TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLUR"

Süper Lig'de daha önce Trabzonspor ve Fatih Karagümrük formalarını terlettiğini vurgulayan Campi, Trabzonspor'u takip ettiğini belirterek, "Bu sene çok iyi gidiyorlar. Ayrıca çok da iyi bir ekip var. Takım ve oyuncuları çok iyi. Büyük bir ihtimalle bu yılın şampiyonu Trabzonspor olur" dedi.

"TÜRKİYE LİGİ ÇOK SERT'"

Türkiye Ligi'nin çok sert olduğunu söyleyen Campi, "Burası oldukça çekişmeli bir lig. Arjantin'den daha iyi, Portekiz'de iyi bir seviye var ama burası çok çekişmeli ve zor bir lig. Burada karşılaşmalar çok sert oynanıyor. Hiç kolay bir lig olduğunu söyleyemem" ifadelerini kullandı.

'TÜRKİYE'DE BOATENG, ARJANTİN'DE TEVEZ'E KARŞI ZORLANDIM'

Türkiye'de oynadığı dönemlerde Beşiktaş'ta forma giyen Kevin-Prince Boateng'e karşı zorlandığına dikkati çeken Gaston Campi, Arjantin'de ise Carlos Tevez'e karşı zorlandığını söyledi. Campi, "Beşiktaş'ta forma giyen Kevin-Prince Boateng'i kontrol etmek ve marke etmek çok zordu. Arjantin'de ise Carlos Tevez'e karşı zorlandım. Kendisini durdurmak çok zordu. Şimdi isimlerini hatırlamadığım çok kaliteli futbolculara karşı oynadım" dedi.

'MESSİ VE RONALDO'YU AYIRAMIYORUM'

Arjantinli defans oyuncusu, 'Lionel Messi mi, yoksa Cristiano Ronaldo mu' sorusuna "İkisinin de futbolundan çok hoşlanıyorum. Cristiano Ronaldo'nun çalışmaya bağlı futbol hayatı var. Bu şekilde devam ediyor ve sürekli çalışıyor. Lionel Messi'de ise inanılmaz futbol kapasitesi var. İnanılmaz bir yetenek var, ikisini de ayıramıyorum. İkisi de birbirinden iyi futbolcular" karşılığını verdi.

Türkiye'de en beğendiği futbolcunun Trabzonsporlu Abdülkadir Ömür olduğuna dikkat çeken Campi, "Abdülkadir Ömür çok iyi futbolcu. Tabi kötü şanssızlıkları oldu ve sakatlandı ama ona rağmen çok iyi. Teknik olarak kendisini Messi'ye benzetiyorum. Topu alıp hızlanması ve gitmesi arkasından baktırıyor" dedi.

Gaston Campi: Abdülkadir Ömür çok iyi futbolcu, onu Messi'ye benzetiyorum ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Abdülkadir Ömür Gaston Campi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.