Gasp dehşeti kamerada! 3 kişi turiste tekme tokat saldırdı

İstanbul'un ilçesi Beyoğlu’nda Ukraynalı bir turist 3 kişi tarafından tekme ve yumruklarla gasp edildi. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen olay güvenlik kamerasına yansıdı. Videoda şüphelilerin turisti bıçakla tehdit ettiği de görülüyor.

İstanbul'un ilçesi Beyoğlu'nda Ukraynalı bir turist gasp edildi. Firuzağa Mahallesi'nde 31 Ağustos günü meydana gelen olayda yolda yürüyen turist 3 kişi tarafından saldırıya uğradı. Korkunç olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Gasp dehşeti kamerada! 3 kişi turiste tekme tokat saldırdı

kamera görüntülerinde; turisti gören şüphelilerden biri yanına giderek yumruk atıyor. Diğerleri de tekme ve yumruk atarak turiste saldırıyor. Şüphelilerin ayrıca turisti bıçakla tehdit ederek cebinden telefonunu ve cüzdanını zorla aldıkları da görülüyor.

Gasp dehşeti kamerada! 3 kişi turiste tekme tokat saldırdı - Resim : 2

Gasp dehşeti kamerada! 3 kişi turiste tekme tokat saldırdı ile ilgili etiketler İstanbul Gasp ukraynalı turist

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.