Gary Lineker: Gördüğüm en zavallı Real Madrid takımı

Thomas Tuchel, üst üste 2. kez Şampiyonlar Ligi finaline yükseldi. 3 finalini gören Chelsea, Alman teknik adamın göreve gelişiyle şaha kalktı. İngiliz yorumcu Gary Lineker, "Sonunda Chelsea yarı finali geçebildi... Harikaydılar ve gördüğüm en zavallı Real Madrid takımından milyon kere daha iyiler" dedi.

İngilizler'in unutulmaz golcüsü ve son yılların sevilen televizyon yorumcusu Gary Lineker, Chelsea'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde finale çıkmasının ardından Real Madrid'i alaycı bir dille eleştirdi.

8 milyon takipçili Lineker, "Sonunda Chelsea yarı finali geçebildi... Harikaydılar ve gördüğüm en zavallı Real Madrid takımından milyon kere daha iyiler" şeklinde görüş belirtti.

Gary Lineker: Gördüğüm en zavallı Real Madrid takımı

DEVLER LİGİ'NDE 3. KEZ İNGİLİZ FİNALİ

PSG'den kovulan Alman teknik direktör Thomas Tuchel'in göreve gelmesiyle çehresi değişen Chelsea, 29 Mayıs'ta İstanbul'da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ile karşılaşacak.

Batı Londra'nın köklü kulübü, tarihinde 3. kez Devler Ligi'nde finale çıktı. 2008'de kaptan John Terry'nin penaltı kaçırmasıyla kupayı Manchester United'a kaptıran "Maviler", 2012'de Bayern Münih'i mağlup ederek Roberto Di Matteo yönetiminde bir ilki başarmıştı.

Manchester City-Chelsea karşılaşması, Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü İngİliz finali olacak. Daha önce Manchester United - Chelsea (2008) ve Liverpool - Tottenham (2019) karşı karşıya gelmişti.

Tuchel ise Şampiyonlar Ligi finaline 2 ayrı takımla yükselen ilk teknik direktör oldu. Geçen sezon PSG'yi finale taşıyan başarılı çalıştırıcı, Bayern Münih'e kaybetmişti. 

Gary Lineker: Gördüğüm en zavallı Real Madrid takımı ile ilgili etiketler Chelsea Real Madrid thomas tuchel Gary Lineker UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.