Garip ve tehlikeli bir oyun oynuyorlar! CHP'li Feyza Altun nefret söylemi ile neyi amaçlıyor?

CHP yönetimi ve CHP'liler son günlerde provokasyonlar ve nefret söylemine sarıldı... Son olarak CHP'ye olan yakınlığı ile bilinen avukat ve sosyal medya fenomeni Feyza Altun'un sosyal medya paylaşımı büyük tartışma yarattı.. "AKP'li herkesten nefret ediyorum ya, tahammülüm yok" ifadelerinin yer aldığı bir mesaj paylaşan Altun sonrasında bu mesajı silse de nefret söylemini farklı şekillerde sürdürdü!..

Ana muhalefet partisi CHP'ye olan yakınlığıyla bilinen ve geçmişte CHP Kadın Kolları Başkanlığına da aday olan Feyza Altun, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla tepkilerin odağına oturdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir mesajda, "AKP'li herkesten nefret ediyorum ya tahammülüm yok" diyen avukat Altun, kendisine gelen tepkiler üzerine söz konusu paylaşımını sildi.

NEFRET SÖYLEMİNİ FARKLI ŞEKİLLERDE SÜRDÜRDÜ

Altun daha sonra yaptığı paylaşımlarda ise nefret söylemini farklı yöntemlerle sürdürdü.

Kendisine Instagram üzerinden "özel mesaj" olarak gönderilen bir hakaret metnini "AK Parti'liler" göndermiş gibi sunan Altun, sildiği paylaşımdaki nefret söylemine bu şekilde gerekçe yaratmaya çalıştı.

Anonim bir hesaptan kendisine iletilen provokatif metni ve içerdiği çirkin ifadeleri okurları ile paylaşan Altun, bir kez daha AK Parti ve AK Parti'lileri hedef aldı.

Paylaşımına, "Nefret ettiğim tam olarak buydu AKP'liler yine hiç yanıltmadı. Siz çok kötüsünüz." notu düşen Altun'un bu paylaşımlarla neyi hedeflediği ise merak konusu oldu.

Garip ve tehlikeli bir oyun oynuyorlar! CHP'li Feyza Altun nefret söylemi ile neyi amaçlıyor?

Garip ve tehlikeli bir oyun oynuyorlar! CHP'li Feyza Altun nefret söylemi ile neyi amaçlıyor? - Resim : 2

Garip ve tehlikeli bir oyun oynuyorlar! CHP'li Feyza Altun nefret söylemi ile neyi amaçlıyor? ile ilgili etiketler CHP AK Parti feyza altun nefret
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.