Gareth Bale'in yeni adresi belli oldu! 1 yıllık sözleşme imzaladı

Amerika Ligi ekiplerinden Los Angeles FC, Real Madrid'le sözleşmesi sona eren Gareth Bale ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Southampton ve Tottenham'ın ardından 2013'te 100 milyon euro'luk rekor bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olan Bale'in imza parası alıp almayacağı merak konusu.

MLS ekiplerinden Los Angeles FC, gelecek ay 33. yaş gününü kutlayacak olan Bale'i 1 yıllığına renklerine kattı. Son aolarak İtalyan efsanesi Giorgio Chiellini'yle sözleşme imzalayan LAFC, bu iki oyuncuyu 8 Temmuz'da birlikte sahaya sürebilecek. 

REKOR TRANSFER ÜCRETİYLE REAL MADRİD'E TRANSFER OLMUŞTU

Southampton ve Tottenham'ın ardından 2013'te 100 milyon euro'luk rekor bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olan Bale'in bu sezon İspanyol ekibiyle sözleşmesi sona ermişti. 

REAL MADRİD'LE BERABER 5 KEZ AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ OLDU

Tecrübeli futbolcu, Real Madrid kariyerinde 5 UEFA Şampiyonlar Ligi, 4 FIFA Kulüpler Dünya Kupası, üçer UEFA Süper Kupaİspanya ligi, birer İspanya Süper Kupa ve İspanya Kral Kupası zaferleri yaşadı. Real Madrid'de 258 maça çıkan Bale, 106 gol kaydetti.

Gareth Bale'in yeni adresi belli oldu! 1 yıllık sözleşme imzaladı ile ilgili etiketler Gareth Bale Real Madrid Transfer los angeles fc
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.