Gareth Bale için çılgın teklif!

Real Madrid'in yıldız oyuncusu Bale için Çin ekibi Guangzhou Evergrande devreye girdi.

İngiliz Daily Mirror gazetesinin iddiasına göre Guangzhou Evergrande, Real Madrid'in Bale'i satmak için belirlediği 95 milyon Euro'yu ödemeye hazır. Çin ekibinin, Ocak ayı içinde Real Madrid'e 95 milyon Euro değerinde resmi teklifini sunacağı iddia edildi.

MANCHESTER TRANSFERİ DEVRE ARASINDA ZOR

Öte yandan Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ın da Gareth Bale için girişimlerine devam ettiği ancak bu transferin devre arasında gerçekleşmesinin zor olduğu kaydedildi. Real Madrid teknik direktörü Zinedine Zidane, geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada ''Kadromu bozmak istemiyorum. Kimse gelmeyecek, kimse de gitmeyecek'' sözlerini kullanmıştı.

BALE GELİRSE, MARTINEZ YOLCU

Guangzhou Evergrande'nin Gareth Bale'i transfer etmesi için ise kadrodan bir yabancı oyuncu ile yollarını ayırması gerekecek. Bu ismin ise sakatlığı nedeniyle bir yıldır forma giyemeyen ve bir dönem Beşiktaş'ın transfer listesinde olan Jackson Martinez olması bekleniyor.

Gareth Bale için çılgın teklif! ile ilgili etiketler Real Madrid Çin bale guangzhou evergrande
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.