'Gardaş'larla gövde gösterisi: Türkiye ve Azerbaycan orduları ortak askeri tatbikata başladı

Türk ve Azerbaycan silahlı kuvvetleri, Azerbaycan'da ortak askeri tatbikat düzenliyor. Tatbikat; Bakü, Astara, Cebrayıl ve İmişli illerinde yapılıyor.

Azerbaycan’ın tarihi Karabağ zaferi hafızalardaki tazeliğini korurken, Ermenistan’a karşı verilen mücadelede Türkiye’nin desteği unutulmuyor.

İki ülke arasında kurulan bağ, iş birlikleri ile daha da güçleniyor.

AZERBAYCAN'DA ORTAK TATBİKAT

Bu kez de Türk ve Azerbaycan silahlı kuvvetleri, Azerbaycan'da ortak askeri tatbikat düzenliyor.

Tatbikat; Bakü, Astara, Cebrayıl ve İmişli illerinde yapılıyor.

MODERN SAVAŞ YÖNTEMLERİ UYGULANIYOR

Tatbikatta, kara ve hava kuvvetleri, özel birlikler, istihkam birlikleri ile füze ve topçu birlikleri çeşitli görevleri icra ediyor.

Modern savaş yöntemlerinin uygulandığı tatbikatta, çeşitli birliklerin koordineli faaliyetinin organize edilmesi, nehirlerden geçmek için duba köprülerin kurulumu ve temsili düşman bölgesine indirme yapılması gibi görevler yerine getiriliyor.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve kuvvet komutanları Bakü’ye geldi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, birazdan Sayın Bakanımız Akar ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

'Gardaş'larla gövde gösterisi: Türkiye ve Azerbaycan orduları ortak askeri tatbikata başladı ile ilgili etiketler Azerbaycan Türkiye Ermenistan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.