Garanti BBVA Emekli Promosyonu 2022! Emeklilere Garanti BBVA Ne Kadar Promosyon Veriyor?

Garanti BBVA emekli promosyon miktarı 2022 yılı için belli oldu. Bankalar emekli ile dul ve yetim aylığı alanlar için promosyon yarışına girerken Garanti BBVA'da en çok aranılanlar arasında yerini aldı. Peki, Garanti BBVA emeklilere ne kadar promosyon ücreti veriyor? İşte, Garanti BBVA emekli promosyon başvurusu…

Garanti BBVA emekli promosyon miktarı, 2022 yılında bankalar açıkladığı rakamlar sonrasında en çok aranılanlardan birisi oldu. Özellikle son yıllar içerisinde emeklilerin maaşında yapılan zamlar akabinde bankalarda birbirleriyle rekabette promosyon yarışına girişti.

Bir yılda iki kez bayram ikramiyesi, üç yılda bir promosyon alan emeklilerin taban aylıkları yükseltilirken Garanti BBVA emekliler ile dul ve yetim aylığı alanlar için 7.500 liraya kadar promosyon vermeye başlandı. Bu promosyonlardan sadece emekli olanların değil yeni emekli olacaklarında faydalanacağı belirtildi.

Garanti BBVA Emeklilere Ne Kadar Promosyon Veriyor?

Garanti BBVA 2022 yılı için SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) emekli maaş ödemelerini kendi bankaları aracılığı ile alanlara 7.500 liraya kadar emekli promosyonu veriyor.

• 1.449 TL altında emekli aylığı alanlara 4.000 TL,
• 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 5.000 TL,
• 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 6.000 TL tutarında olmak üzere,

3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılıyor.

Garanti BBVA emekli aylıklarını kendi bankaları aracılığıyla alan müşterilerinin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca buradan alacaklarına dair başvuruda bulunmalarını istiyor.

Garanti BBVA emekli promosyonu başvuru kanalları; Şubeler, internet bankacılığı, Garanti BBVA mobil, ATM’ler, SMS ve müşteri iletişim merkezlerinden oluşmaktadır.

Eğerki Garanti BBA müşterisi değilseniz şubeye gitmeden Garanti BBVA Mobil üzerinden banka müşterisi olarak maaşınızı kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilirsiniz.

Detaylı bilgi için iletişim numarası ise 444 0 333’tür

Garanti BBVA Emekli Promosyonu Ne Kadar 2022

Garanti BBVA emekli promosyon ücreti 2022 yılı için 7.500 TL’dir. 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 4.000 TL, 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 5.000 TL, 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 6.000 TL’dir.

Emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan emeklilerimize 6.000 TL’ye varan nakit promosyona ek 1.500 TL bonus fırsatı elde edecek.

Garanti BBVA Emekli Promosyonu 2022! Emeklilere Garanti BBVA Ne Kadar Promosyon Veriyor? ile ilgili etiketler Garanti BBVA emekli promosyon
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.