Garanti Bankası üst yönetiminde değişiklik

Türkiye Garanti Bankası AŞ'de, üst yönetim ve bazı iştiraklerde görev değişiklikleri yapıldı. KAP'a yapılan açıklamada Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selahattin Güldü'nün, Garanti Finansal Kiralama AŞ Genel Müdürü olarak, Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına da KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cemal Onaran'ın atanacağı duyuruldu.

Onaran'dan boşalan KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı pozisyonuna Yetenek ve Kültür Müdürlüğü Direktörü Sibel Kaya'nın getirileceği belirtildi.

Garanti Finansal Kiralama AŞ Genel Müdürü Ünal Gökmen ile Romanya'da kurulu Garanti Bank SA Genel Müdürü Ufuk Tandoğan'ın görevinden ayrılacağı kaydedildi.

Tandoğan'ın yerine Garanti Bankası Kurumsal ve Ticari Krediler Risk Yönetimi Koordinatörü Mustafa Tiftikçioğlu'nun atanacağı bildirilen açıklamada, atamaların yasal süreçlerin ardından gerekli onaylar alındıktan sonra tamamlanacağı vurgulandı.

Garanti Bankası üst yönetiminde değişiklik ile ilgili etiketler Garanti Bankası Banka
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.