Garan nedir? Garan kelime anlamı ne demek?

Garan nedir? Sosyal medyada #Garan kelimesinin anlamı merak konusu oldu. En çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Twitter da TT listesinin en başında yer alan Garan nedir sorusunun cevabı merak edildi. Peki, Garan kelime anlamı ne demek? İşte detaylar…

Garan nedir? sorusunun cevabı merak ediliyor. Twitter'da son saatlerin merak edilen kelimesi Garan oldu. Sosyal medya kullanıcıları Garan kelimesinin ne anlama geldiğini araştırmaya başladı. Garan kelime anlamı ne demek?

GARAN NEDİR, KELİME ANLAMI NE DEMEK?

1- Tavşancıl kuşunun erkeği.
2- Çoğu tavşan avlamakla beslenen kartal, akbaba vb. yırtıcı kuş.
3- Kuşlar (Aves) sınıfının, kartallar (Falconiformes) takımından, Avrupa, Ön ve Güney Asya'da ormanlık ve kayalık olan yüksek yerlerde bulunan, yurdumuzun güney yarısında sürekli görülen, sırtı koyu kahverengi, karnı pas sarısı, kuyruğu çizgili yerli bir kuş. Atmaca kartalı.

Garan nedir? Garan kelime anlamı ne demek? ile ilgili etiketler Garan tdk
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.