Gara şehidinin eşi feryat etti: Bekle dedin bekledim...

Kahramanmaraş'ta kendi düğününe gittiği sırada terör örgütü PKK tarafından kaçırılan ve 5 buçuk yıl sonra şehit edilen Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Sarı, Kahramanmaraş'ta son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin eşi Emine Sarı, "Bekle dedin bekledim" feryadıyla yürekleri dağladı.

Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 13 kişiden biri olan Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Sarı için Ulu Camiinde öğle namazının ardından tören düzenlendi.

Törene Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Vali Ömer Faruk Coşkun, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile şehidin yakınları katıldı.

Gara şehidinin eşi feryat etti: Bekle dedin bekledim...

Şehidin anne ve babası tabuta sarılarak ağıtlar yakarken, Malatya’da vatani görevini yapan kardeşi Ramazan Sarı ise askeri üniformasıyla törene katıldı.

"BEKLE DEDİN, BEKLEDİM"

Şehidin eşi Emine Sarı ise, kocasının üniforması ve kepini giyerek törene katıldı. Tabuta ağlayarak sarılan şehidin eşi, "Bekle dedin, bekledim" diye feryat etti.

Gara şehidinin eşi feryat etti: Bekle dedin bekledim... - Resim : 2

Helalliğin alınmasının ardından İl Müftüsü Celal Sürgeç tarafından cenaze namazı kıldırıldı.
Namazın ardından askerlerin omuzlarına alınan şehidin naaşı son yolculuğuna uğurladı. Şehit Hüseyin Sarı'nın naaşı, Şeyh Adil Mezarlığı Şehitliği’ne defnedildi.

Gara şehidinin eşi feryat etti: Bekle dedin bekledim... - Resim : 3

Gara şehidinin eşi feryat etti: Bekle dedin bekledim... ile ilgili etiketler Kahramanmaraş Şehit Gara

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.