Gamze Özçelik'ten o iddiaya yanıt!

Gamze Özçelik, Göztepe’deki evini 400 bin liraya satıp Afrika’da su kuyuları açtırdığı iddiasına sosyal medyada yanıt verdi.

Haberin doğru olmadığını söyleyen Özçelik, yardım çalışmalarını Umuda Koşanlar Derneği ile yürüttüğünü belirtti: “Servetini su kuyularına harcadı, Afrikalı çocuklar için evini sattı gibi haberler karşısında açıklama yapma gereği duydum. Derneğimiz kurulduğu ilk günden bu yana bağışçılarımızın desteğiyle güzel işler başarmaya çalışmaktadır. Çıkan haberler doğru değildir.”

 GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

Türk oyuncu, sunucu ve model Gamze Özçelik, 26 Ağustos 1982 tarihinde dünyaya geldi. Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi’nde eğitimini tamamladı. 1999 yılında katıldığı Elite Model Look’ta İpek güzeli, 2000’de katıldığı Miss Turkey’de ise 2. güzeli seçildi. Aldığı ödüllerin ardından oyunculuğa ağırlık veren Gamze Özçelik, Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yaptı.

Bir döneme damga vuran Serseri dizisinde Okan Yalabık ve Erkan Petekkaya ile başrolü üstlendi. Arka Sokaklar dizinde canlandırdığı Zeynep karakteriyle tanındı. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlendi ve birçok özel gecenin sunumunu yaptı. Arka Sokaklar dizisindeki rol arkadaşı Uğur Pektaş ile 19 Haziran 2008 tarihinde Büyükada’da evlendi. 2011 yılında boşanan çiftin Murathan Pektaş adında bir oğlu var.

Gamze Özçelik'ten o iddiaya yanıt! ile ilgili etiketler Gamze Özçelik Afrika Instagram Umuda Koşanlar Derneği
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.