Gamze Özçelik'in sosyal medya hesabı çalındı!

Sosyal medya hesabı hacklenen ünlüler kervanına Gamze Özçelik de katıldı.

Gamze Özçelik, 24 Ağustos'ta Instagram'ın 'mavi tık' diye bilinen doğrulama rozeti sanıp tıkladığı mail sonrası hesabına erişemediğini belirterek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na başvurdu.

Kendisiyle irtibata geçen bir kişinin adresini kurtarabileceklerini söylediğini belirten Gamze Özçelik, şikayette bulunarak suçluların cezalandırılmasını istedi.

Eski eşi Uğur Pektaş ile ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Gamze Özçelik, düğünde gelinlik giymeyeceğini açıklamıştı.

gamze-ozcelik-ile-ugur-pektas-

'BİZE BELEDİYE NİKAHI UYAR'

Gamze Özçelik, “Gelinliğe harcayacağım parayla yüzlerce çocuğu doyurup, düğün yapmak yerine onlarca öğrenciye burs verebilirim. Bize belediye nikahı uyar” demişti. Geçen ay da Gamze Özçelik’in 27 yaşındaki kardeşi Meltem Özçelik haşema giymişti. Gamze Özçelik de yattığı yerden kalkıp, plajda dua etmişti.

57dbd96061361f274cc1c8c9

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

Gamze Özçelik 26 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Sanatçı başak burcudur. 60 kilogram ağırlığında ve 1.73 boyunda olduğu bilinmektedir. Sanatçının göz rengi kahverengi, saç rengi sarıdır. Tülin Aybay ve Talat Özçelik’in kızları olan Gamze Özçelik, Maltepe Anadolu Lisesi'nde okuduktan sonra Bilgi Üniversitesinde eğitim almaya başlamış ve 2000 yılında Miss Turkey yarışmasında ikinci seçilmiştir. Sanatçının sadece bir hayır defilesinde podyuma çıktığı bilinmektedir ve Popstar isimli yarışmada da sunuculuk yapmıştır. Sanatçının asıl kendini göstermek istediği yer podyum değil televizyon programları ve dizilerdir.

İlk olarak 1998 yılında, Eyvah Kızım Büyüdü adlı yapımla T.V. dizilerine adım atan oyuncu, Cinler ve Periler, Tatlı Hayat, Serseri gibi T.V. yapımları ile kariyerine devam etti. 2004 yılında, Hırsız Var adlı ilk sinema yapımında oynadı. Bu filmde Haluk Bilginer, Mehmet Ali Erbil gibi deneyimli oyuncularla çalışma fırsatı yakaladı. Seni Seviyorum adını taşıyan bir tiyatro oyununda oynamış olan Gamze Özçelik kariyerine Arka Sokaklar dizisinde devam etmiştir. Dizileri arasından Tatlı Hayat, Serseri ve Fatih adındaki diziler ile büyük ün toplamıştır. Sanatçı 2004 yapımı olan Hırsız Var adlı sinema filminde de oynamıştır. Buzda Dans ve Türkstar adlı programlarda ise sunuculuk yaptığı bilinmektedir. Arka Sokaklar dizisinde uzun süre oynayan Gamze Özçelik oyunculuğuna da bu dizide kendine hayran bıraktı. Haziran 2008’de Uğur Pektaş ile evlenmiş olan Özçelik, bu evlilikten Mehmet Pektaş’ı dünyaya getirmiştir. Sanatçıların evliliği ise 2011 yılında son bulmuştur.

Gamze Özçelik'in sosyal medya hesabı çalındı! ile ilgili etiketler nikah gamze özçelik uğurpektaş uğur pektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.