Gamze Özçelik yasaklamıştı! Eski eşinden duygusal paylaşım...

Gamze Özçelik, mahkeme kararıyla eski eşi Uğur Pektaş'ın oğulları Murathan ile görüşmesini yasaklamıştı. Kararın nedenini merak edilirken, Uğur Pektaş'tan oğlu Murathan ile paylaşım geldi.

Son dönemde yaptığı yardımlarla ve değişen hayat tarzıyla çok konuşulan Gamze Özçelik, yakın çevresini şaşırtan bir karar aldı ve babasının oğlunu görmesini engelledi. Bu gelişme sonrası Uğur Pektaş'tan oğlu Murathan ile ilk paylaşım geldi.

Oğlu ile fotoğraf paylaşan Uğur Pektaş altına şu notu düştü: "Sevginin olduğu yerde harfler birleşmez, cümleler hep sevememekten..."

Gamze Özçelik yasaklamıştı! Eski eşinden duygusal paylaşım...

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş, 2008 yılında nikâh masasına oturmuştu. Çift, 2010 yılında oğulları Murathan’ı kucaklarına almıştı. Ancak Özçelik ve Pektaş’ın bu mutluluğu sadece 4 yıl sürdü. Bu süreçte Murathan’ın velayeti, anne Gamze Özçelik’teydi. Hafta içi annesinde kalan Murathan, babası Uğur Pektaş’ı hafta sonlarında ziyaret ediyordu.

Uğur Pektaş, 'Survivor 2020' yarışması sonrası İstanbul'a dönüşünde kötü bir sürprizle karşılaştı.

Özçelik, mahkeme kararıyla eski eşinin oğlunu görmesini yasaklayan karar aldırdı. Özçelik’in bu kararı aldırmasındaki neden ise henüz bilinmiyor.

Gamze Özçelik yasaklamıştı! Eski eşinden duygusal paylaşım... ile ilgili etiketler Gamze Özçelik mahkeme uğur pektaş Survivor2020
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.