Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş çiftinden flaş haber...

Arka Sokaklar dizisinde aşkları başlayan Uğur Pektaş ile Gamze Özçelik çifti 2012'de boşanmıştı. Çift bir arada görülünce akıllara "Yeniden evlenecekler mi?" sorusu geldi. Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş yeniden evleniyor mu? Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da aşkları başlayan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş çifti 2008 yılında evlenmiş, 6 yıl sonra çift ayrılmıştı. Uğur Pektaş kimdir? Eski karı-koca bir arada görülünce "Yeniden evlenecekler mi? sorusu akıllara geldi. Gamze Özçelik kimdir?

Arka Sokaklar dizisinde aşkları başlayan Uğur Pektaş ile Gamze Özçelik çifti 2012'de boşanmıştı. Çift bir arada görülünce akıllara "Yeniden evlenecekler mi?" sorusu geldi. Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş yeniden evleniyor mu?
Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da aşkları başlayan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş çifti 2008 yılında evlenmiş, 6 yıl sonra çift ayrılmıştı. Uğur Pektaş kimdir? Eski karı-koca bir arada görülünce "Yeniden evlenecekler mi? sorusu akıllara geldi. Gamze Özçelik kimdir?

arka1

İKİLİ GELİNLİKÇİDEN ÇIKARKEN GÖRÜLDÜ
Gamze Özçelik 2008'de Büyükada'da gizlice evlendiği Uğur Pektaş'tan oğulları Murathan'a rağmen 2012'de boşanmıştı. Kanal D'de yeni başlayan 'D Magazin'in iddiasına göre; eski karı-koca yeniden bir araya geldi. Hatta önceki gün Bağdat Caddesi'nde bir gelinlikçiden çıkarken görüldüler.

gamze

GAMZE ÖZÇELİK KİMDİR?

Gamze Özçelik (d. 26 Ağustos 1982, İstanbul), Türk oyuncu, sunucu ve model.
Maltepe Anadolu Lisesi ve Bilgi Üniversitesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra, 1999’da Elite Model Look Ipek güzeli, 2000’de Miss Turkey 2. güzeli seçilmiş ama bir hayır defilesi dışında podyuma çıkmamış, oyunculuğa ağırlık vermiştir. Popstar isimli yarışma programında sunuculuk yapmıştır.


‘Seni Seviyorum’ isimli tiyatro oyununda oynadı. Arka Sokaklar isimli polisiye dizide Zeynep karakterini canlandırdı. Buzda Dans, Popstar, Türkstar gibi yarışma programlarının sunuculuğunu üstlendi ve birçok özel gecenin sunumunu yaptı. Şu an Ben Buradan Atlarım adlı yarışma programını sunmaktadır. 19 Haziran 2008 tarihinde Uğur Pektaş ile Büyükada’da evlendi. Çift 2011 yılında boşandı.

uuuug

UĞUR PEKTAŞ KİMDİR?

Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Anne- babası 13 yaşındayken boşandı. Yoga, aikido ve tai chi sporları yaptı. Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü'nde okudu. Aynı zamanda Tur rehberliği yaptı, bir bira firmasının parti ekibinde organizatör olarak çalıştı. Ayrıca babasıyla ortak olduğu Otomobil tamiri ve bakım servisi dükkanı var.
2005 yılında Kanal D'de yayınlanan Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğuSurvivor Türkiyeyarışmasında birinci oldu. Sonrasında da oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisi ile büyük ses getirdi.


Arka Sokaklar dizisinin yönetmenliğini Orhan Oğuz yaptı, başrollerde iseZafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Alp Korkmaz, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Çağla Kubat oynadı.

Uğur Pektaş'ın Hac organizasyonu yapan şirketi de vardır.

Uğur Pektaş, 19 Haziran 2008 tarihinde, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Gamze Özçelik ile evlendi. 30 Ocak 2010 tarihinde Murathan adında bir oğlu olmuştur. 26 Aralık 2011 tarihinde boşanmıştır.

Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş çiftinden flaş haber... ile ilgili etiketler Gamze Özçelik uğur pektaş evlenecek
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.