Gamze Özçelik o iddialara ateş püskürdü : 'Keşke...'

Gamze Özçelik, kendine daha farklı bir yol çizdi o yönde ilerliyor. 2008’de evlenip 2012’de oğulları Muratcan’a rağmen boşandığı Uğur Pektaş ile kısa süre önce yeniden bir araya gelmişti. Ardından çift evleneceklerini açıklamıştı. Herkes onlardan düğün için hazırlık beklerken Gamze Özçelik herkesi çok şaşırtan bir açıklama yaptı.

Oğlu Murathan'ın babası Uğur Pektaş ile ikinci kez nikah masasına oturmaya hazırlanan Gamze Özçelik, sessizliğini bozdu.

rqtwerqwr
Sürekli Aralık ayındaki düğünde gelinlik giyeceği konuşulan Özçelik, haberlere tepki gösterdi.

"BIRAKIN GELİNLİĞİ DÜĞÜNÜ"

"Sürekli düğün, gelinlik haberlerimi yapmak yerine daha gerçekçi olsanız keşke... Dernek kurduk, iyi şeyler yapmak için arı gibi çalışıyoruz mesela. Kimseyi yadırgamıyorum ama gelinlik yerine yüzlerce çocuğu doyurabildiğim, düğün yerine onlarca çocuğa burs verebildiğimden beri elim gitmiyor! Bir gün evlenince belediye nikahı da uyar yani..."

ewerrqwrqwr

Instagram hesabından sürekli dini paylaşımlar yapan Gamze Özçelik ''Artık hayatım başka bir yol üzerine kurulu. İlgi alanımda kimsenin özel yaşamı yok” diye konuşmuştu.

qwrqwrqwrqwr

Geçen ay Gamze Özçelik’in 27 yaşındaki kardeşi Meltem Özçelik haşema giymişti. Gamze Özçelik de yattığı yerden kalkıp, plajda dua etmişti.

Gamze Özçelik o iddialara ateş püskürdü : 'Keşke...' ile ilgili etiketler Gamze Özçelik uğur pektaş Açıklama ateş püskürdü
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.