Gamze Özçelik Kudüs'e gitti!

Bir dönem ekranların aranan ismi olan fakat şöhreti bir kenara itip kendini maneviyata adayan oyuncu Gamze Özçelik, Kudüs'ü ziyaret etti.

ABD Başkanı Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak ilan etmiş, bu karar tüm dünyanın tepkisini çekmişti. Oyunculuğu bırakıp kendisini yardıma muhtaç insanlara adayan Gamze Özçelik, gerilimin ardından Kudüs'e gitti.

Kubbet-Üs Sahra'yı ziyaret eden Özçelik, çektiği fotoğrafları sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

KENDİNİ MANEVİ HUZURA ADADI

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik birkaç yıl önce ekranların aranan ismi, reyting rekorları kıran dizilerin başrol oyuncusuydu. İyi kazanıyor ve yaptığı her işle ilgi odağı oluyordu. Fakat o, bu ihtişamlı hayat yerine mutluluğu yoksullara yardım etmekte buldu.

Özçelik, kurduğu 'Umuda Koşanlar Derneği' ile dünyanın her yerinde yoksul ailelere yardım götürüyor. Mutluluğu onların gözlerinde bulduğunu belirten güzel oyuncu, kendini manevi huzura adadı.

640xauto

640xauto_1

Gamze Özçelik Kudüs'e gitti! ile ilgili etiketler Gamze Özçelik Kudüs
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.