Gamze Erçel'den olay iç çamaşırı göndermesi! Hande bu paylaşıma çok kızacak!

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızı Hande Erçel'in kız kardeşi Gamze Erçel sosyal medya iç çamaşırlı pozlarını paylaştı. Ünlü oyuncu bu paylaşımlar sonrası kardeşini adeta bombaladı.

Paylaştığı fotoğraflara beğeni yağan Gamze Erçel, sosyal medya hesabından yaptığı işleri ve hayatını paylaşıyor. Rekor etkileşim gelen fotoğrafları gören oyuncu Hande Erçel, kız kardeşine patladı.

Kardeşi Hande Erçel'in kısa sürede Türkiye'nin en popüler kadınına dönüşmesi kendisine de yarayan Gamze Erçel'in sosyal medyadan evli hayatını paylaşması takipçilerinin de beğenisini kazanıyor. Ancak instagram hesabından paylaştığı son fotoğraflar sonrası hem takipçileri hem de Hande çok şaşırdı.

GAMZE ERÇEL'DEN İÇ ÇAMAŞIR GÖNDERMESİ!

Kerem Bürsin ile yaşadığı aşk her gün magazin gündeminden düşmeyen güzel oyuncu Hande Erçel'in ailesiyle olan yakınlığı da biliniyor. Özellikle Gamze Erçel ev hayatına yönelik paylaştığı fotoğraflarla şimdiden milyonlarca takipçiye ulaştı. Son instagram gönderisindeki iç çamaşır göndermesi ise olay oldu.

Gamze Erçel Yıldırım - Caner Yıldırım - MAG | Özgün İçerik Sunan, Yüzde Yüz  Türk Dergisi

Her iki kız kardeşin de giydiği kıyafetler zaman zaman çok konuşuluyor. Milyonlarca insan ile etkileşim rekorlaro kıran paylaşımlara bu kez tepki geldi. Takipçilerinin "iç çamaşırlı fotoğraf koymuşsun!" dediği paylaşım ise rekor etkileşim aldı.

Hande Erçel kaç kardeş ablası Gamze Erçel kim kaç yaşında? - Internet Haber

Hande Erçel'in iç çamaşırlı paylaşıma ise son derece kızdığı kız kardeşi Gamze Erçel ile küstüğü iddia ediliyor. 

Gamze Erçel'den olay iç çamaşırı göndermesi! Hande bu paylaşıma çok kızacak! ile ilgili etiketler Hande Erçel Gamze Erçel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.