Game of Thrones'un yapımcısı kim?

Game of Thrones'un yapımcısı kim? Tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesi oluşturan ve izlenme rekorları kıran Game of Thrones dizisi bugün sabaha karşı yayınlanan 8. sezon 6. bölümüyle final yaptı. Peki GoT'un yapımcısı kim? Bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. İşte Game of Thrones'un yapımcısı kim sorusunun yanıtı ve tüm detaylar...

Game of Thrones'un yapımcısı kim? Bugün yayınlanan son bölümüyle 8 sezonluk Game of Thrones dizisi tarih olurken, izleyenler dizinin son sezonundan hiç memnun kalmadı. İnternette ise GoT'un yapımcısının kim olduğu araştırılıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Game of Thrones'un yapımcısı kim? Adı ne? İşte yanıtı...

GAME OF THRONES'UN YAPIMCISI KİM?

Dünya çapında kültleşme yolunda ilerleyen bu yapımın senaristliği David Benioff, D.B. Weiss, George R.R. Martin ve Jane Espenson dörtlüsü tarafından yapılmaktadır.

Game of Thrones’un yönetmen kadrosu Tim Van Patten, Brian Kirk, Daniel Minahan ve Alan Taylor şeklindedir.

Game of Thrones’un yapımcılık görevini ise David Benioff, D.B. Weiss ve George R.R. Martin üstlenmiştir.

GAME OF THRONES'UN YAPIMCISINDAN 'ÇEKİM HATASI' AÇIKLAMASI

Fenomen haline gelen dizi Game Of Thrones son bölümü dün sabaha karşı yayınlandı.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümdeki savaş sahnesi günlerce konuşulurken, son bölümdeki büyük bir hata gözlerden kaçmadı.

Jon Snow ve Daenerys Targaryen'ın masasındaki obje sosyal medyayı salladı. Khalesi'nin önünde, bir kahve zinciri markasının bardağı görüldü. Bu hata sosyal medyanın gündeminde kendisine yer buldu.

HBO kanalından yapılan açıklamada, bardağın 'yanlışlıkla' sahnede görüldüğü kabul edildi.

HBO kanalının sözcüsü, 'reklam' iddialarına karşı, bardağın set çalışanlarından birine ait bir latte olduğunu söyledi. Ayrıca, 'Sahnede görülen latte hataydı' diyen sözcü, kendilerine de espriyle yaklaşarak 'Daenerys zaten bitki çayı sipariş etmişti' ifadelerini kullandı.

Baş yapımcı Bernie Caulfield, “Eğer bu buldukları en kötü şeyse, iyi bir durumdayız demektir” dedi.

Game of Thrones'un yapımcısı kim? ile ilgili etiketler Game of Thrones GoT
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.