Game of Thrones'taki bardak reklam mı yoksa hata mı?

Dünyaca ünlü dizi Game of Thrones'un 8. sezonunun son yayınlanan bölümünde görülen Starbucks bardağının ‘yanlışlıkla’ orada olduğu belirtildi.

Fenomen dizinin yayımcısı HBO kanalından yapılan açıklamada, bardağın ‘yanlışlıkla’ sahnede görüldüğünü kabul etti.

Olayın reklam amaçlı olduğuna dair yorumlara son veren HBO kanalının sözcüsü, bardakta set çalışanlarından birine ait bir latte olduğunu söyledi.

“Sahnede görülen latte hataydı” diyen sözcü, kendilerini de tiye alarak, “Daenerys zaten bitki çayı sipariş etmişti” ifadelerini kullandı.

"WESTEROS, STARBUCKS ŞUBESİ OLAN İLK YER"

​​Baş yapımcı Bernie Caulfield de olaya iyi tarafından baktı. WNYC radyosuna konuşan Caulfield, “Westeros, Starbucks şubesi olan ilk yer aslında biliyorsunuz” dedi.

Caulfield, “Eğer bu buldukları en kötü şeyse, iyi bir durumdayız demektir” ifadelerini kullandı.

 ​Dizinin final sezonunun, Türkiye saatleriyle Pazartesi sabaha karşı yayınlanan dördüncü bölümünde Arya Stark’ın zaferini kutlamak üzere bir araya gelen ve kadeh kaldıran kahramanların masasında kahve zinciri Starbucks’ın bardağı vardı.

Masanın üzerinde ve Daenerys Targaryen’in önünde duran Starbucks bardağı pek çok çekimde görülüyordu.

Bu durum Starbucks'ta da gündem yaratmıştı. Firma, 'Dragon Drink' (Ejderha İçeceği) adını verdiği ürününü hatırlatarak, "Daenerys'in ejderha içeceği sipariş etmemesine şaşırdık" diye şaka yapmıştı.

 

Game of Thrones'taki bardak reklam mı yoksa hata mı? ile ilgili etiketler Game of Thrones Starbucks
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.