Game of Thrones yeni adı ne oldu? Ne zaman başlayacak?

Game of Thrones yeni adı ne oldu? Milyonlarca izleyicinin büyük beğeni ile takip ettiği Game of Thrones ile ilgili bir haber gündeme oturdu. Game of Thrones evreninde geçen yeni dizi projesinin adı Twitter üzerinden duyuruldu.Peki Game of Thrones yeni adı ne oldu?

Game of Thrones yeni adı ne oldu? Tüm dünyada hayranlıkla izlenen Game Of Thrones 8 sezon yayınlandı. Game of Thrones evreninde geçen yeni dizi projesi ise izleyicilerin dikkatini çekti. Yeni dizi projesinin adı belli oldu. Peki Game of Thrones yeni adı ne oldu?

Sekiz sezon süren ve birçok Emmy ödülüne layık görülen Game of Thrones’un öncesini anlatacak dizinin yapımına başlandı. Game of Thrones dönemi olaylarından 300 yıl öncesinde yaşananları konu alacak olan House of the Dragon’ın (Ejderha’nın Evi) yapımcıları arasında Ryan Condal, Miguel Sapochnik ve kitapların yazarı George R.R. Martin’in de olduğu belirtildi.

Los Angeles’ta yapılan lansmanda HBO’dan Casey Bloys, “HBO için House of the Dragon adında yeni bir seri talebinde bulunduğumu açıklamak benim için bir zevk. Dizi Westeros’un öncesi ve Targaryen Hanedanlığı’nı anlatacak” cümleleriyle duyurdu.

Dizinin ne zaman yayınlanacağı konusunda ise herhanbi bir bilgi verilmedi.

Bu açıklamadan saatler önce ise, bu yıl bahar aylarında duyurulan ve Oscar adaylığı bulunan oyuncu Naomi Watts’ın da kadrosunda bulunduğu başka bir Game of Thrones projesinin HBO tarafından iptal edildiği açıklanmıştı. HBO ise yapımın neden iptal edildiği hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

GAME OF THRONES 8. SEZON

Sekizinci sezon, diğer sezonlardan farklı olarak 6 bölümden oluşmuştur. Sezonun çekimlerine 23 Ekim 2017'de başlandı ve Temmuz 2018'de bitti. Sezon, Nisan 2019'da yayınlanmaya başlanacak. Senaryo, George R. R. Martin'in yayımlanacak olan Kış Rüzgarları ve Bahar Rüyası adlı romanlarından ve ek olarak yeni sahnelerden oluşacak.

GAME OF THRONES

Tüm dünyada beğeni toplayan dizi Game Of thrones David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratıldı. Fantastik televizyon dizisi olan Game Of Thrones ABD'de HBO'da yayınlanmaktadır.George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanan dizi büyük kitleler tarafından beğeni topluyor.

Game of Thrones yeni adı ne oldu? Ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler Game of Thrones
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.