Game of Thrones Tormund öldü mü?

Game of Thrones Tormund öldü mü? HBO'nun başarılı dizisi GoT'un final sezonu olan 8. sezon bugün sabah saatlerinde yayınlandı. Dizinin sevilen karakterlerinden Tormund, son bölümde Gece Kralı Sur'u yıktığında kıyıdaki Doğugözcüsü'ndeydi. Yıkılan duvarın altında kaldığı düşünülen Tormund hakkında internette yapılan araştırmalar sürüyor. Peki Game of Thrones Tormund öldü mü? Nasıl öldü? Tormund'a ne oldu? Detaylar haberimizde...

Game of Thrones Tormund öldü mü? Bugün yeni sezonunun ilk bölümü yayınlanan Game of Thrones dizisinin sevilen karakterlerinden Tormund'un ölüp ölmediği merak ediliyor. Son bölümde duvarın üstünde olan Tormund öldü mü, nasıl öldü, Tormund'a ne oldu gibi sorulara yanıt aranıyor. Konu hakkında tüm detaylar aranıyor. Peki Game of Thrones Tormund öldü mü? İşte ayrıntılar...

Game of Thrones Tormund öldü mü?

GAME OF THRONES, TORMUND ÖLDÜ MÜ?

Tormund'un üzerinde durduğu duvar, Game of Thrones'un 7. bölümü olan “The Dragon and the Wolf” bölümünde Gece Kralı ve Viserion tarafından yıkıldı. Tormund'un ölüp ölmediği henüz net değil.

TORMUND KİMDİR?

Tormund yabanılların sevip saydığı bir liderdir. Birliklerini Sur’un Ötesindeki Kral Mance Rayder’ın birlikleriyle ile birleştirip onun başyardımcısı olmuştur.

Tormund’un iki kızı vardır, ama oğlu olup olmadığından bahsetmemiştir.

Jon Snow Mance Rayder’ın çadırına götürüldüğünde Tormund’u Mance zannederek onun önünde diz çöker. Bu durum Tormund’un hoşuna gitse de Mance’in Jon hakkındaki şüpheleri onu caydırır.

Mance’in emriyle Tormund yanına aldığı yirmi akıncı ve Jon Snow’la birlikte Sur’u tırmanır ve Kara Kale saldırısına katılmak üzere yola koyulur. Bu sırada aşağılayıcı şakalarla Jon’a takılmayı da ihmal etmez. Yol üstünde bir kulübede Gece Nöbetçileri için at yetiştiren bir adam görürler, kaçan adamı terk edilmiş bir değirmende yakalarlar. Tormund adamı Jon’un öldürmesini söyler, Jon bunu yapamayınca bu kez onu öldürmeye karar verirler. Sonuç olarak Jon içlerinde Orell’in de bulunduğu bir grup yabanılı öldürür, tabii Yaz ve Tüylüköpek’in yardımıyla.

Tormund, Ygritte ve diğer yabanıllar kamp kurarlar. Yanlarına bir grup Thenn ve liderleri Styr gelir. Tormund bu adamı hiç sevmez ama yine de konuşmaya devam ederler. Ardından Sur’un güneyinde bir köye baskın yaparlar ve Tormund ona saldıran bir köylünün oğlu olan Olly’yi uyarı mesajı olarak Kara Kale’ye gönderir.

Tormund Kara Kale saldırısına katılır. Gece Nöbetçileri’nden birçok kardeşi öldürür ve teke tek mücadelede Sör Alliser Thorne’u ağır yaralar. Ardından aldığı ok ve kılıç yaralarına rağmen savaşmaya devam eder, ancak Jon Snow’un arbaletiyle etkisiz hale getirilir. Sonra da sorgulanmak üzere esir alınır. İki düşman, Ygritte’in cenazesi hakkında konuşurken anlaşırlar.

Game of Thrones Tormund öldü mü? ile ilgili etiketler Game of Thrones
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.