Game of Thrones kitapları nerede satılır? Nasıl alınır? Kaç para?

Game of Thrones kitapları nerede satılır? Hepsiburada'nın verilerine göre Game of Thrones kitaplarına gösterilen ilgi yüzde 254 artış gösterdi. Yeni sezonun yayınlanmasıyla birlikte gerçekleşen bu artış vatandaşları kitapları satın almaya yönlendirdi. İnternette ise Game of Thrones kitaplarının nerede satıldığı ve kaç para olduğu araştırılıyor. Serinin kaç kitaptan oluştuğunu ve nasıl alınacağı sorularına da yanıt aranıyor. Peki Game of Thrones kitapları nerede satılır? Detaylar haberimizde...

Game of Thrones kitapları nerede satılır? HBO'nun başarılı dizisi Game of Thrones final sezonuyla 14 Nisan tarihinde yayınlandı. Bu gelişmeyle birlikte Game of Thrones dizisinin kitaplarına gösterilen ilgi de büyük ölçüde arttı. Vatandaşlar da Game of Thrones kitaplarının nerede satıldığını ve kaç para olduğunu araştırmaya başladı. Konu hakkında tüm detaylar haberimizde. Peki Game of Thrones kitapları nerede satılır? Komple seri kaç para? Toplam kaç kitap var? İşte Game of Thrones kitapları hakkında tüm ayrıntılar...

Game of Thrones kitapları nerede satılır? Nasıl alınır? Kaç para?

GAME OF THRONES KİTAPLARINA YOĞUN İLGİ!

Hepsiburada'nın verilerine göre, Game of Thrones dizisinin final sezonunun ilk bölümünün yayınlanmasının ardından, 14-16 Nisan'da Game of Thrones kitaplarına talep bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 254 arttı.

Hepsiburada'nın verilerine göre, yeni sezonun birinci bölümünün yayınladığı 14 Nisan'dan itibaren Game of Thrones ile ilgili en çok aranan ürün ise George R.R. Martin’in "Taht Oyunları" isimli kitabı oldu.

Hepsiburada 300’den fazla ürün çeşidini Game of Thrones tutkunlarının beğenisine sunuyor.

Cazip fiyatlarıyla özellikle de koleksiyonerlerin dikkatini çeken ürünler, tüm Game of Thrones müdavimlerinin beğenisini topluyor.

15 Nisan, Game of Thrones kitaplarının adet olarak satışın en fazla yapıldığı gün oldu.

Game of Thrones kitapları için en fazla talep sırasıyla İstanbul, Ankara ve Ordu’dan geldi. Bu üç günde satışa sunulan serinin kitapları arasında en çok satan ise; tüm serinin kitaplarının yer aldığı 9 kitaptan oluşan Game of Thrones seti oldu.

Hepsiburada, Game of Thrones Özel Kutu kitap setini indirimli olarak müşterilerine sunuyor.

GAME OF THRONES KİTAPLARI NEREDEN ALINIR?

Game of Thrones kitaplarını Hepsiburada.com adresi üzerinden satın alabilirsiniz.

Game of Thrones'un 9 kitaptan oluşan setini cazip fiyatla satın almak için tıklayınız!

Game of Thrones kitapları nerede satılır? Nasıl alınır? Kaç para? ile ilgili etiketler Game of Thrones HBO
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.