Game of Thrones haritası! Google Earth gibi Westeros'ta gezinin...

Game of Thrones haritası! HBO'nun başarılı dizisi Game of Thrones 8. final sezonuyla bugün erken saatlerde yayınlandı. Ak Gezenler'in saldırısına karşı Westeros'u savunmak zorunda olan insan halkı King's Landing'de tarihi bir savunma yapmak üzere geri çekiliyor. Bu savaşa daha hakim olmak isteyenlerse internette Game of Thrones'un haritasını istiyor. Google Earth gibi geliştirilmiş bir uygulama ile Westeros'ta gezinebiliyorsunuz. İşte detaylı Game of Thrones haritası ve tüm detaylar...

Game of Thrones haritası! Aynı Google Earth mantığıyla geliştirilmiş bir algoritmayla Game of Thrones'un meşhur Westeros diyarlarında gezebiliyorsunuz. Castle Black'ten Dothraki Denizine kadar tüm Winterfell ve King's Landing topraklarını harita üzerinde görebiliyoruz. GoT için geliştirilmiş bu detaylı harita ve tüm detaylar haberimizde. İşte Game of Thrones haritası...

Game of Thrones haritası! Google Earth gibi Westeros'ta gezinin...

GAME OF THRONES'UN DETAYLI HARİTASI İÇİN TIKLAYINIZ!

Game of Thrones'un öyküsüne konu olan hayali Westeros bölgesi dizinin hayranlarının ilgisini çekiyor.

Westeros için hazırlanmış bir dijital harita ile dizi ve dizinin temeli olan romanlardaki pek çok detayı meraklılarına ulaştırıyor.

Google Earth'ü andıran bir tasarımla hazırlanan Westeros haritası, Game of Thrones hayranlarına, Game of Thrones'un kurgusal dünyasında yaşıyorlarmış izlenimini veriyor.

Harita üzerinde gezinirken, dizide veya kitaplarda yer alan detaylara şahit olabiliyorsunuz.

GAME OF THRONES

Game of Thrones, David Benioff ile D. B. Weiss tarafından yaratılan fantastik televizyon dizisidir. Dizi, ABD televizyon kanalı HBO'da yayınlanmaktadır. George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanmış olan dizi, adını serinin ilk kitabından almaktadır. Kuzey İrlanda, Malta, Hırvatistan, İzlanda ve Fas'taki mekanlar ile Belfast'taki bir stüdyoda çekilmektedir. İlk bölümü, 17 Nisan 2011 tarihinde HBO'da yayınlanan dizinin yedinci sezonu tamamlanmıştır. Beşinci sezonun ilk dört bölümü internet korsanları tarafından sızdırılmıştır. yedinci sezonu 16 Temmuz 2017'de başlamış, 27 Ağustos 2017'de sona ermiştir. HBO tarafından sekizinci sezon onayını almıştır.

Yazların onlarca yıl, kışların ise bir ömür sürebildiği bir diyar, içten içe nifakla kaynamaktadır. Köklerini saldıkları topraklar kadar soğuk ve sert olan Starklar'ın kalesi Kıştepesi'nin kuzeyinde, Yedi Krallık'ı koruyan Sur'un ardında tekinsiz güçler toplanmaktadır. Kuşkulu bir ölümün ardından kralı ve dostu tarafından saltanat makamı olan güneye çağrılan Eddard Stark kendisini Demir Taht'ı arzulayanların baş döndürücü entrikalarının arasında bulur. Dostuyla düşmanını, gerçekle yalanı ayırt edemez olan Eddard'ın ne kıyısında yürüdüğü uçurumdan, ne de Ejderkrallar'ın soyundan gelen sürgün Targaryen kardeşlerin taştan ejder yumurtaları ve soylu atların sırtında serpilen iktidar düşlerinden haberi vardır. Kış, Starklar ve yandaşları için olduğu kadar Yedi Krallık için de uğursuz alametlerle gelmektedir. Taht mücadeleleri her zamankinden daha sert geçecektir.

Game of Thrones haritası! Google Earth gibi Westeros'ta gezinin... ile ilgili etiketler Game of Thrones
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.