Game of Thrones hangi kanalda yayınlanıyor?

Game of Thrones hangi kanalda yayınlanıyor? HBO'nun milyonları ekran başına kilitleyen yapımı Game of Thrones 8. sezonuyla izleyicisiyle buluştu. GoT'u izlemek isteyenlerse internette Game of Thrones hangi kanalda yayınlanıyor, Netflix'te var mı, nereden izleyebilirim gibi sorulara yanıt arıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Game of Thrones hangi kanalda yayınlanıyor? Netflix'te var mı? Detaylar haberimizde...

Game of Thrones hangi kanalda yayınlanıyor? Final sezonuyla izleyicisiyle buluşan GoT'un ilk bölümü milyonlar tarafından izleniyor. Henüz Game of Thrones'un 8. sezon 1. bölümünü izlememiş olanlarsa internette Game of Thrones hangi kanalda yayınlanıyor, Netflix'te var mı gibi sorulara yanıt arıyor. Konu hakkında tüm detaylar ve ayrıntılar haberimizde. Peki Game of Thrones hangi kanalda yayınlanıyor? GoT'u nereden izleyebilirim? İşte ayrıntılar...

Game of Thrones hangi kanalda yayınlanıyor?

GAME OF THRONES HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Dizinin ABD yayıncısı HBO ve yapım şirketi tarafından yapılan duyuruya göre dizi, ABD'de yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmeden Türkiye yayıncısı Digiturk, bölümü Türkçe altyazılı olarak yayınlayacak.

GAME OF THRONES NEREDEN İZLENİR?

Game of Thrones’u Digiturk’te 2 numaralı kanal BeIN Series SCI-FI HD’de Türkçe dublaj veya altyazılı seçenekleriyle izleyebilirsiniz. Ayrıca beIN CONNECT web ve mobil uygulamalarında yer alan Canlı TV’den Türkçe alt yazılı olarak izleyebilirsiniz.

Yeni sezon yayınlanmaya başladığı andan itibaren Game of Thrones'u her Pazartesi Amerika ile aynı anda aynı akşam izleyebileceksiniz.

Digiturk abonesi olanlar Game of Thrones’un yeni yayınlanacak final sezonu, bölümleri, sezonları ve unutulmaz sahnelerini HD izlemek için abonesi olduğunuz Digiturk Paketlerine ek olarak Dizi Paketi satın almalısınız.

Digiturk abonesi değilseniz, Digiturk Kampanyalar sayfasından web site üzerinden özel indirimli en uygun fiyatlarla üye olabilirsiniz.

Digiturk abonesi olanlar beIN CONNECT Game Of Thrones sayfasından giriş yaparak Türkçe alt yazılı olarak izleyebilirsiniz.

GAME OF THRONES 8. SEZONU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Game of Thrones hangi kanalda yayınlanıyor? ile ilgili etiketler Game of Thrones Digiturk HBO
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.