Game of Thrones final sezonu tanıtımı yayınlandı!

Final sezonuyla ekranlara gelecek olan fenomen dizi Game of Thrones için nefesler tutuldu. 14 Nisan'da yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşacak dizinin son sezonundan ilk fragman, HBO tarafından yayınlandı.

Game of Thrones 8. sezon yayın tarihi sonunda açıklandı. HBO, yaptığı sosyal medya paylaşımıyla Game of Thrones'un fragmanını ve yayın tarihini müjdeledi. HBO yaptığı Twitter paylaşımı ile #ForTheThrone hashtag'ini kullanarak, 8. sezonun ne zaman yayınlanacağını duyurdu.

YENİ SEZON 14 NİSAN'DA

 Dünya çapında milyonlarca izleyicisi bulunan Game of Thrones'un final sezonu 2019'da ekrana gelecek. Peki Game of Thrones final sezonu tam olarak ne zaman izleyiciyle buluşacak? Yapılan paylaşıma göre Game of Thrones yeni sezon 14 Nisan'da ekrana geliyor.

Şimdiden YouTube üzerinde 1.5 milyona yakın izlenen tanıtım fragmanı dikkat çekiyor.

 MERZARLIKTA BULUŞMA

 1.44 dakikalık Game of Thrones yeni sezon fragmanında John Snow Winterfell'deki mezara giriyor. Arya, Sansa ve John mezarlıkta bir araya geliyor ve kendileri için yapılan mezarlara bakıyor. Aniden soğumaya başlayan ve buz tutan mezarlık, tehlikenin yaklaştığına işaret ediyor. Ayrıca Game of Thrones final fragmanında Bran'ın mezarını görmüyoruz.

6 bölümden oluşacak son sezonda cevaplanmamış tüm sorular yanıt bulacak gibi görünüyor.

Game of Thrones final sezonu tanıtımı yayınlandı! ile ilgili etiketler Game of Thrones
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.