Game Of Thrones 8. sezonda neler olacak? Jaime Lannister ne dedi? Game Of Thrones 8. sezon

Game Of Thrones dizisinin oyuncularından, Jaime Lannister karakterini canlandıran Nikolaj Coster-Waldau, verdiği bi röportajda yeni sezona dair ipuçları verdi. Peki, dizinin oyuncularından Nikolaj Coster-Waldau, Game Of Thrones'in yeni sezonu için neler söyledi? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Game Of Thrones'in yeni sezonu izleyicileri tarafından merak ediliyor. Dizinin önemli oyuncularından, Jaime Lannister karakterine hayat veren Nikolaj Coster-Waldau, Huffington Post'a verdiği röportajında Game Of Thrones'un yeni sezonuna dair ipuçları verdi. Peki, dizinin oyuncularından Nikolaj Coster-Waldau, Game Of Thrones'in yeni sezonu için neler söyledi? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Game Of Thrones 8. sezonda neler olacak? Jaime Lannister ne dedi? Game Of Thrones 8. sezon

Game of Thrones’un yeni sezonuyla ilgili meraklar had safhada. Herkes Game of Thrones’un 8. sezonunda neler olacağını merak ediyor.

Jaime Lannister rolünü canlandıran Nikolaj Coster-Waldau, Huffington Post’ta yer alan röportajında Game of Thrones’un yeni sezonuna dair ipucu veriyor.

"JAİME ÇOK UZUN BİR YOLA ÇIKIYOR"

Nikolaj Coster’ın söylediğine göre, yeni sezonda Jaime çok uzun bir yola çıkıyor. Bu yüzden sakalları uzun bir şekilde görüyoruz dizide oyuncuyu.

Bu yola tek başına çıkıyor. Hedefi ise Kuzey’e ulaşmak. Orada gayrimeşru kardeşi Gendry ile mi yoksa Tyrion ile mi buluşacağı merak konusu. Röportajda Kuzey’de kiminle buluşacağı sorusuna, “Söyleyemem. Bir ejderha tarafından yenilebilir ya da hayatının aşkını da bulabilir” diye cevap veriyor.

“ÇOK MANTIKLI BİR SON"

Röportajda sorulan “Valyrian çeliğinden kılıcı olan herkes aynı anda Ak Gezenler’e saldırsa destansı olmaz mıydı” sorusuna “Kim bilir” diyor. Yoksa Jaime, Brienne, Jon Snow, Sam ve Arya, aynı anda Ak Gezenler’e mi saldırıyor?

Jaime Lannister rolüyle izlediğimiz oyuncu röportajda “Dizinin sonunu okuyunca senaristleri tebrik ettim” diyor ve ekliyor: “Çok mantıklı bir son. Son dakikada sürpriz yapan sonlardan değil.”

Nikolaj Coster, senaristlerin işi ne kadar sıkı tuttuğundan da bahsediyor: “Üçüncü sezona kadar ne olup bittiğini biliyorduk ama sonrasında senaristler her şeyi gizli tuttular. Bize yalnızca senaryo geliyordu.”

Yedinci sezonun sonundan önce Jaime’nin Cersei’ye hayır cevabını vereceğini tahmin ettiğini söyleyen oyuncu, “İlk kez hayır dediği sahne dönüm noktasıydı” diye konuşuyor.

NİKOLAJ COSTER-WALDAU KİMDİR?

Nikolaj Coster Waldau kimdir, 2011 yılından beri HBO kanalı için çekilen Game of Thrones dizisinde Jaime Lannister karakterini canlandırmaktadır.

Nikolaj Coster Waldau, 27 Temmuz 1970 tarihinde Rudkobing, Danimarka‘da Hanne Søborg Coster, Fritzer Waldau çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Danimarka’da Kopenhag‘ın güneybatısındaki Tybjerg adlı ufak bir kasabada büyüdü. Annesi Hanne Søborg kütüphaneci, babası Fritzer Waldau özel bir şirkette idari işlere bakmakta idi. Anne babası o 6 yaşında iken boşanmıştır.

1989 – 1993 yılları arasında National Theatrei aldı. 1994 yılında ilk filmi olan “Gece Bekçisi” filmindeki Martin karakteri ile tanınmaya başladı.

2001 yılında yönetmenliğini Ridley Scott‘ın yaptığı “Kara Şahin Düştü” sinema filminde Josh Hartnett, Ewan McGregor, Tom Hardy, Eric Bana, Orlando Bloom, Ioan Gruffudd, Sam Shepard, William Fichtner ile birlikte oynadı.

2008 yılında Amerikan televizyon dizisi New Amsterdam‘da başrolde Dedektif John Amsterdam karakterini canlandırdı.

Nikolaj Coster Waldau, 1998 yılında Nukaaka Coster-Waldau ile evlendi. Philippa Waldau, Safina Waldau adlarında iki kız çocuğu vardır.

2011 – 2016 yılları arasında HBO kanalı için çekilen Game of Thrones dizisinde Jaime Lannister karakterini canlandırırken Nikolaj Coster Waldau, Lena Headey, Emilia Clarke, Peter Dinklage, Kit Harington, Charles Dance, Iain Glen, Sibel Kekilli gibi oyuncular da bu dizide oynadı.

2013 yılında başrolünü Tom Cruise‘un oynadığı “Oblivion” filminde oynadı.

2014 yılında “Öteki Kadın / The Other Woman” filminde Cameron Diaz, Leslie Mann, Kate Upton, Don Johnson ile beraber oynadı.

2016 yılında “Mısır Tanrıları / Gods of Egypt” filminde Gerard Butler ile başrolde oynadı.

Nikolaj Coster Waldau oyunculuğa başladığı ilk günden beri Danimarka‘nın Kopenhag şehrinde eşi ve çocukları ile birlikte yaşamaktadır.

FİLMLER VE DİZİLERİ

2016 – Shot Caller (Sinema Filmi) 2016
2016 – Mısır Tanrıları / Gods of Egypt (Horus) (Sinema Filmi)
2014 – İkinci Bir Şans (Andreas) (Sinema Filmi)
2014 – Öteki Kadın / The Other Woman (Mark King) (Sinema Filmi)
2013 – Oblivion (Sykes) (Sinema Filmi)
2013 – Mama (Lucas) (Sinema Filmi)
2013 – Binlerce Kez İyi Geceler (Marcus) (Sinema Filmi)
2011 – Kafa Avcıları (Clas Greve) (Sinema Filmi)
2011 – 2016 – Game of Thrones (Jaime Lannister) (TV Dizisi)
2011 – Blackthorn (Genç James) (Sinema Filmi)
2008 – New Amsterdam (John Amsterdam ) (TV Dizisi)
2007 – Underbar och älskad av alla (Micke) (Sinema Filmi)
2005 – The Headsman (Martin) (Sinema Filmi)
2004 – Wimbledon (Dieter Prohl) (Sinema Filmi)
2004 – My Name Is Modesty: A Modesty … (Miklos) (Sinema Filmi)
2003 – Stealing Rembrandt (Kenneth) (Sinema Filmi)
2001 – Kara Şahin Düştü (Gordon) (Sinema Filmi)
2001 – Enigma (Pukowski) (Sinema Filmi)
1997 – Bent (Wolf) (Sinema Filmi)
1994 – Gece Bekçisi (Martin) (Sinema Filmi)

 

Game Of Thrones 8. sezonda neler olacak? Jaime Lannister ne dedi? Game Of Thrones 8. sezon ile ilgili etiketler Game of Thones 8. sezonda neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.