Game of Thrones 8. sezon kaç bölüm? Bölümler kaç dakika?

Game of Thrones 8. sezon kaç bölüm? Uzun süredir beklenen GoT'un final sezonu yayınlandı. Game of Thrones'un 8. sezonunu izleyenler, son sezonun kaç bölümden oluştuğunu ve her bölümün kaçar dakikadan oluştuğunu merak ediyor. GoT son sezon ne kadar sürecek, bölümler kaç dakika gibi sorulara yanıt aranıyor. Konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde. Peki Game of Thrones 8. sezon kaç bölüm? İşte detaylar...

Game of Thrones 8. sezon kaç bölüm? HBO'nun başarılı yapımının son sezon birinci bölümü14 Nisan tarihinde yayınlandı. Heyecanlı bekleyiş bu bölümle kaldığı yerden devam ederken, 8. sezonun kaç bölümden oluşacağı ve bölümlerin kaçar dakika olacağı büyük merak konusu oldu. Konu hakkında tüm ayrıntılar haberimizde. Peki Game of Thrones 8. sezon kaç bölüm? Bölümler kaç dakika? GoT son sezon ne kadar sürecek? İşte detaylar...

Game of Thrones 8. sezon kaç bölüm? Bölümler kaç dakika?

GAME OF THRONES 8. SEZON KAÇ BÖLÜM?

Game of Thrones’un merakla beklenen final sezonu hakkında HBO’nun yaptığı açıklamaya göre, final bölümlerinin yayın tarihleri ve tahmini süreleri şekillendi.

Buna göre Game of Thrones'un 8. sezon bölüm tarihleri ve süreleri şöyle olacak:

Game of Thrones'un 1. Bölümü 14 Nisan’da yayınlanacak ve 54 dakikadan oluşacak


Game of Thrones'un 2. Bölümü 21 Nisan’da yayınlanacak ve 58 dakikadan oluşacak


Game of Thrones'un 3. Bölümü 28 Nisan’da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak


Game of Thrones'un 4. Bölümü 5 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak


Game of Thrones'un 5. Bölümü 12 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak


Game of Thrones'un 6. Bölümü 19 Mayıs’ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak.

GAME OF THRONES 8. SEZON

Game of Thrones dizisinin sekizinci sezonu HBO tarafından Temmuz 2016'da duyuruldu. Diğer altı sezonun 10 bölümü ve yedinci sezonun yedi bölümünün aksine bu sezon altı bölüme sahip olacak. Tıpkı altıncı ve yedinci sezonda olduğu gibi bu sezon da George R. R. Martin'in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden olmayan bazı bölümler ile birlikte Kış Rüzgarları ve Bahar Rüyası adlı henüz yayımlanmayan son iki romandan uyarlanılarak çekilecektir. Sezonun çekimlerine 23 Ekim 2017'de başlandı ve Temmuz 2018'de bitti. Sezon, 14 Nisan 2019'da yayınlanmaya başlanıp 19 Mayıs 2019'da bitecektir.

Game of Thrones 8. sezon kaç bölüm? Bölümler kaç dakika? ile ilgili etiketler Game of Thrones HBO
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.