Game Of Thrones 8. sezon 6. bölümü izle! Tahta kim oturdu?

Game Of Thrones 8. sezon 6. bölümü yayınlandı. Tüm dünyada hayranlıkla izlenen Game Of Thrones dizisinin finali bölümü zleyicilerle buluştu. Heyecan dolu bölümleri ile beğeni toplayan yapımın final bölümünde tahta kimin geçeceği merak konusu. Peki Game Of Thrones tahta kim oturdu? Detaylar haberimizde...

Game Of Thrones 8. sezon 6.bölümü ekranlara damga vurdu. HBO tarafından yayınlan Game Of Thrones'un büyük bir merakla beklenen final bölümü ekranlara geldi. Uzun yıllardır soluksuz takip edilen dizinin final bölümünde neler olduğu merak konusu. Game Of Thrones 8. sezon 6.bölümü nasıl izlenir? Tahta kim oturdu? Merak edilen detaylar haberimizde...

GAME OF THRONES NASIL İZLENİR?

Game of Thrones’un Türkiye'deki yayın hakları Digiturk'te bulunuyor. Game Of Thrones’un yeni sezonunu izlemek için Digiturk üyesi olmanız gerekiyor.

Game Of Thrones 8. sezon 6. bölümü izle! Tahta kim oturdu?

8. SEZON

Sekizinci sezon, diğer sezonlardan farklı olarak 6 bölümden oluşmuştur. Sezonun çekimlerine 23 Ekim 2017'de başlandı ve Temmuz 2018'de bitti. Sezon, Nisan 2019'da yayınlanmaya başlanacak. Senaryo, George R. R. Martin'in yayımlanacak olan Kış Rüzgarları ve Bahar Rüyası adlı romanlarından ve ek olarak yeni sahnelerden oluşacak.

GAME OF THRONES 8. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Game of Thrones dizisinin finali heyecanla bekleniyor. Game of Thrones 8. sezon 5. bölüme, dizinin önemli karakterlerinin ölümü damga vurdu. Son Savaş’ta Daenerys Targaryen, Kraliçe Cersei Lannister ile savaşmak için kalan kuvvetlerini King’s Landing’e getirdi. Geçen haftaki bölümün sonunda, Dany, tükenmiş kuvvetlerini Kraliçe Toprakları'na, Kraliçe Cersei'nin onları The Golden Company askerleri ile beklediği yere getirdi. 5. bölüme iki lider kadının savaşı damga vurdu.

Game of Thrones dizisinin yeni sezonunda Khaleesi'nin 'Mad Queen'e (Deli kraliçe) dönüşmesi izleyicilerin birçoğunu sarsmıştı. Yok olan Westeros'ta 8. sezon 6. bölümde yani final bölümünde neler yaşanacağı heyecanla bekleniy HBO tarafından yayınlanor. Game of Thrones final bölümü HBO tarafından yayınlandı. İşte GoT son bölüm hakkında detaylar...

 Game Of Thrones 8. sezon 5. bölümü ekranlara damga vurdu. Her bölümü ile ekranlara damga vuran Game Of Thrones izleyicilerin büyük beğenisini topluyor. Dizinin 5.bölümü yayınlandı. Seyirciler ise neler olduğunu merak ediyor.

Game Of Thrones 8. sezon 6. bölümü izle! Tahta kim oturdu? ile ilgili etiketler Game of Thrones
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.