Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm fragmanı izle!

Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm fragmanı izle! HBO'nun sevilen dizisi Game of Thrones, milyonları ekranları başına kilitlemeye devam ediyor. Dün yayınlanan 8. sezon 5. bölümün ardından dizinin 8. sezon 6. bölüm fragmanı da yayınlandı. Game of Thrones'un sekizinci sezon altıncı bölüm fragmanını izlemek isteyenler de internette konuyu araştırıyor. İşte konu hakkında tüm detaylar. Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm fragmanı izle! GoT yeni bölüm trailer!

Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm fragmanı izle! Tüm dünyada milyonlarca izleyici tarafından heyecanla takip edilen Game of Thrones'un 8. sezon final bölümüne yalnızca 6 gün kaldı. GoT'un sekizinci sezon altıncı bölümünün fragmanı da YouTube'da yayınlandı. İşte Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm fragmanı izle!

GAME OF THRONES 8. SEZON 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Game Of Thrones 8. final sezonuyla izleyiciler tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. İzleyiciler heyecanla Game Of Thrones'un bir sonraki bölümünde neler yaşanacağını bekliyor. Heyecan dolu son bölümün ardından Game Of Thrones 8. sezon final bölümü fragmanı yayınlandı...

GAME OF THRONES SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Game of Thrones dizisi 19 Mayıs’ta final bölümüyle ekrana gelecek. Oldukça karanlık ve acımasız bir dünyada geçen dizinin son bölümü için bir tanıtım videosu yayınlandı.

Videoyu izlemek ve anlamak için elbette bir önceki bölümü izlemiş olmak gerekiyor. 12 Mayıs’ta yayınlanan bölümü izlememiş olanlar için bu kısa videoda spoiler olabilecek görüntüler var. İzlemiş olanlar ya da spoilerleri önemsemeyenler ise okumaya devam edebilir.

Dizinin son bölümün adı “The Bells/Çanlar” olacak. Bölüm önizlemesinde beşinci bölümdeki kanlı savaştan geriye kalanları görüyoruz.

Beşinci bölümde ejderhaların kökenini öğrendik, kardeş kavgasını izledik ve pek çok karakterin ölümünü gördük. Bölümü anlatmak ayrı bir yazı konusu olur ancak özetini iki kelimeyle yapmak mümkün: Ölen ölene. Daenerys de ona biçilen Deli Kraliçe pozisyonuna ilerleyişini sürdürüyor.

Oldukça popüler olan dizinin final sezonunun altı bölüm olacağı açıklandığında serinin hayranları oldukça üzülmüştü. Öte yandan son iki bölümün her biri 1 saat 20 dakika kadar sürdüğü için toplam izleme süresi bakımından çok da fark eden bir şey yok.

Game of Thrones’un final bölümü 19 Mayıs’ta HBO’da olacak.

GAME OF THRONES 8. SEZON FİNAL BÖLÜMÜ FRAGMANI

Game of Thrones 8. sezon 6. bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler Game of Thrones HBO
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.