Game of Thrones 8. sezon 5. bölümde kimler öldü? Son bölümde neler oldu?

Game of Thrones 8. sezon 5. bölümde kimler öldü? Milyonları ekran başına kilitleyen Game of Thrones'un son bölümünde yaşananlar oldukça şaşırtıcıydı. Birçok önemli karakterin öldüğü GoT 8. sezon 5. bölümde neler olduğu ve kimlerin öldüğü araştırılıyor. Biz de konuyu araştırdık ve haberimize ekledik. Peki Game of Thrones 8. sezon 5. bölümde kimler öldü? GoT son bölümde neler oldu? İşte yanıtı...

Game of Thrones 8. sezon 5. bölümde kimler öldü? Yıllardır beklenen olayların gerçekleştiği Game of Thrones'un 8. sezon 5. bölümünde birçok önemli karakter öldü ve birçok önemli olay yaşandı. İnternette ise GoT son bölümünde neler oldu, kimler öldü sorularına yanıt aranıyor. Biz de bu konuyu sizler için inceledik ve haberimize ekledik. Peki Game of Thrones 8. sezon 5. bölümde kimler öldü? İşte yanıtı...

GAME OF THRONES 8. SEZON 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Game of Thrones dizisinin finaline son bir bölüm kaldı. Dün yayınlanan Game of Thrones 8. sezon 5. bölüme, dizinin önemli karakterlerinin ölümü damga vurdu.

Son Savaş’ta Daenerys Targaryen, Kraliçe Cersei Lannister ile savaşmak için kalan kuvvetlerini King’s Landing’e getirdi. Geçen haftaki bölümün sonunda, Dany, tükenmiş kuvvetlerini Kraliçe Toprakları'na, Kraliçe Cersei'nin onları The Golden Company askerleri ile beklediği yere getirdi. 5. bölüme iki lider kadının savaşı damga vurdu.

Dizinin geçmiş sezonlarından bu yana, başka pek çok dizinin aksine, baş karakterlerinin rahatlıkla öldürülebildiği Game of Thrones’ta, ‘The Bells’ adlı 5. bölümde Demir That için kimler öldü, öldürüldü? İşte detaylar...

GAME OF THRONES 8. SEZON 5. BÖLÜMDE KİMLER ÖLDÜ?

Lord Varys

Jon Snow’un ebeveynleri hakkındaki gerçeği açıkladıktan sonra Daenerys tarafından idam edildi

Euron Greyjoy

Jaime Lannister tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Qyburn

Qyburn, ‘The Hound’ lakaplı erkek kardeşi Sandor Clegane ile savaşmak yerine kraliçesi Cersei’yi koruyan ‘Dağ’ lakaplı Gregor’dan kraliçeyi ölüme götürmesini telep edince Dağ, Qyburn’u, kafasını Kızıl Tut’ta bir duvara çarparak öldürdü.

Gregor Clegane (The Mountain)

‘The Hound’ olarak bilinen kardeşi Sandor ile mücadele ederken öldü.

Sandor Clegane (The Hound)

‘Dağ’ olarak bilinen kardeşi Gregor ile mücadele ederken öldü.

Jaime Lannister

Jaime, kız kardeşi ve sevgilisi Cersei, ölü ejderhaların iskeletlerinin tutulduğu mahzende saklanırken üzerlerine kapıyı tutan moloz yığını düştü. Jaime bu yığının altında kalarak can verdi.

Cersei Lannister

Cersei de kardeşi ve aynı zamanda sevgilisi olan Jaime’nin kollarındayken moloz yığını altında kalarak öldü.

Game of Thrones 8. sezon 5. bölümde kimler öldü? Son bölümde neler oldu? ile ilgili etiketler Game of Thrones
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.